Τι ζητάει μια γυναίκα στη σημερινή, πολυάσχολη καθημερινότητα της; Να μπορεί να κάνει μόνιμη αποτρίχωση δίχως να πρέπει να τηλεφωνεί ένα μήνα πριν για να κλείσει ραντεβού στο δερματολόγο/αισθητικό; Να μην εύχεται να μπορούσε να δαγκώσει μια βραστή πατάτα προκειμένου να αντέξει τον πόνο, και να πάψει να ρωτάει από την κολλητή της μέχρι τη φουρνάρισσα ποια μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης ακολουθεί και τι αποτέλεσμα έχει δει.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και η καθημερινότητα μας πολύ πιεστική για τόσες ερωτήσεις, προσωπικά κατέληξα στη λύση της επαγγελματικής αποτρίχωσης στο σπίτι και συγκεκριμένα στο σύστημα mē.

Tanda me Touch

Tanda me Touch

Γιατί επέλεξα το TANDA – mē:

(Θα σας εξηγήσω βάσει της προσωπικής σειράς προτεραιοτήτων)

Δεν πόνεσα! Δεν ξέρω αν φταίει η δική μου μειωμένη αντοχή στον πόνο αλλά τόσο με τη μέθοδο laser, όσο και με το IPL (παλμικό φως), πονούσα! Δοκίμασα το  mē στην πιο υψηλή ισχύ του και δεν ένιωσα πόνο.

Χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία elōs,  κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία, που συνδυάζει δύο διαφορετικούς τύπους ενέργειας ( φως IPL και ραδιοσυχνότητες RF) και είναι  κλινικά αποδεδειγμένη για την απόδοση και την ασφαλή χρήση της σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. 

Να σταθώ για λίγο στο τελευταίο: Το είναι κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ τους τύπους δέρματος και ΟΛΑ τα χρώματα τρίχας, που σημαίνει πως δεν υπάρχει ο περιορισμός του μέγιστου αποτελέσματος για μια γυναίκα που έχει λευκή επιδερμίδα και σκούρα τρίχα που απαιτούν οι άλλες μέθοδοι μόνιμης μείωσης τριχοφυΐας.

Πως λειτουργεί η τεχνολογία elōs: Ένας παλμός elōs εκπέμπεται (χαμηλή ενέργεια φωτεινών παλμών + απαλές ραδιοσυχνότητες RF) = μία συνέργεια επίδρασης για εισχώρηση σε βάθος. Η φωτεινή ενέργεια μετατρέπεται σε θερμική ενεργεια, θερμαίνοντας τη ρίζα της τρίχας και το θύλακα της τρίχας. Η ενέργεια RF επικεντρώνεται στο θύλακα που έχει προθερμανθεί, θερμαίνοντας το επιπλέον και καταστρέφοντάς το, παρεμποδίζοντας μόνιμα την τριχοφυΐα.

Η αξίωση του TANDA – mē είναι 89% μείωση της τριχοφυΐας μετά από 6-8 συνεδρίες και αποτελέσματα που διαρκούν – μέχρι και 12 εβδομάδες μεταξύ επιδιορθωτικών συνεδριών σε ορισμένα σημεία.

Ο τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός παράγοντας επιλογής του TANDA – mē είναι πως πρόκειται για ένα πραγματικό πολύ γρήγορο σύστημα αφού η πλήρης αποτρίχωση σώματος επιτυγχάνεται μέσα σε 32 λεπτά και η περιοχή των ποδιών σε 10 λεπτά, και γενικά πρόκειται για μία συσκευή με εργονομικό design και με εξαρτήματα (με δυνατότητα χρήσης ξυριστικής κεφαλής για ευαίσθητες περιοχές ή της αποτριχωτικής κεφαλής για αποφυγή προετοιμασίας) που διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το mē είναι κατάλληλο για χρήση σε μπικίνι, πόδια, μασχάλες, χέρια, θώρακας και πλάτη αλλά και στο πρόσωπο.tanda-me-1 tanda-me-2

Αν θέλετε να επενδύσετε στην επαγγελματική αποτρίχωση από το σπίτι, αξίζει να αποκτήσετε το mē*.

*Το , είναι ένα προϊόν της οικογένειας TANDA, brand που ανήκει στην διεθνή εταιρία SYNERON BEAUTY.  Διανέμεται πλέον στην Ελλάδα από την CARAD ΑΒΕΕ, με εγγύηση λειτουργίας 2 ετών.