Το καλοκαίρι μπορεί να αποφάσισες να λανσάρεις ένα πιο ανέμελο στυλ και η επιστροφή στην πόλη να σε βρήκε κάπως έτσι:castaway

Οπότε σκέφτηκες πως είναι η κατάλληλη εποχή για ανανέωση στο look σου, και καλά θα κάνεις γιατί σε περιμένει ένας στιλάτος χειμώνας. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για αντρικά hair looks αντλώντας έμπνευση από εκπροσώπους της showbiz για να σε βοηθήσουμε στην απόφαση σου ποιο hairstyle θα λανσάρεις:

Το undercut είναι ακόμα τάση

Διάσημοι εκπρόσωποι David Beckham & Justin Timberlake

τάσεις αντρικά κουρέματα

Justin Timberlake

τάσεις αντρικά κουρέματα

David Beckham

Style: Ξυρισμένα πλαϊνά και όγκος στην κορυφή. Το συγκεκριμένο κούρεμα ενδείκνυται για πειραματισμούς στο styling (τράβηγμα προς τα πίσω, πλαϊνή χωρίστρα κτλ.)

To στρατιωτικό κούρεμα

Διάσημος εκπρόσωπος ο Ryan Reynolds

τάσεις αντρικά κουρέματα

Ryan Reynolds

Style: OK, δεν είναι ακριβώς η κλασική εκδοχή του στρατιωτικού κουρέματος με την ξυριστική μηχανή στο τέρμα. Ακολουθεί τη λογική του undercut με πολύ μικρότερο μήκος στην κορυφή (1 εκατοστό περίπου).

Η messy εκδοχή της κλασικής χωρίστρας

Διάσημοι εκπρόσωποι Calvin Harris & Chris Pratt

τάσεις αντρικά κουρέματα

Calvin Harris

τάσεις αντρικά κουρέματα

Chris Pratt

Style: Το κλασικό αντρικό κούρεμα με την πλαϊνή χωρίστρα σε μια πιο ατημέλητη εκδοχή. Ζήτησε από τον κομμωτή να κόψει σε layers και να αφήσει 5-7 παραπάνω πόντους στην κορυφή, ξέχνα το τζελ, ξέχνα τη χωρίστρα-αλφάδι και παίξε λίγο με το κερί στις άκρες για ένα τέλειο φινίρισμα.

Το συγκεκριμένο hairstyle είναι ιδανικό και για τους άντρες με σγουρά μαλλιά.

Διάσημος εκπρόσωπος ο Jamie Dornan, ο οποίος παίζει με το μήκος των μαλλιών του. Πιο κοντά για επιμελημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί:

τάσεις αντρικά κουρέματα

Jamie Dornan

Πιο messy στην καθημερινότητα κι όταν μπαίνει στη διαδικασία να μακρύνει τα μαλλιά του.τάσεις αντρικά κουρέματα

Let it grow!

Διάσημος εκπρόσωπος ο Kit Harington

Style: Mπορεί να έχει ενδώσει στο παρελθόν στο man bun (τελευταία φορά που τσεκάραμε η τάση παραμένει δυνατή), αλλά ο ηθοποιός έχει διαπιστώσει πως στην περίπτωση των σγουρών μαλλιών το μακρύ μήκος είναι η καλύτερη επιλογή!

τάσεις αντρικά κουρέματα

Kit Harington

τάσεις αντρικά κουρέματα

Let it grow/η λεία εκδοχή

Διάσημος εκπρόσωπος ο Brad Pitt

τάσεις αντρικά κουρέματα

Brad Pitt

Style: Eντάξει, να είσαι 52 ετών και να έχεις τόσο πλούσιο μαλλί είναι θεϊκό δώρο, γι’αυτό και ο Brad Pitt δεν εγκαταλείπει τη λογική του μεσαίου μήκους σε layers που φτάνουν μέχρι τους 7-8 πόντους που τραβά προς τα πίσω.

Ελπίζουμε να βρήκες αρκετές ιδέες για το νέο hair look σου.