Μπορείς πλέον να ανανεώσεις την εμφάνιση σου και να μην ανησυχείς για τις ρυτίδες σου; Φυσικά!Και μάλιστα θα το κάνεις με το πιο καινοτόμο προϊόν της χρονιάς όπως βραβεύτηκε στα Aesthetics Awards 2015, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Αυτό το βραβείο απονέμεται στο πιο καινοτόμο και δυναμικό καλλυντικό προϊόν για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Ακόμη λοιπόν μία διεθνής αναγνώριση της πρωτοποριακής δερμοκαλλυντικής αγωγής Fillerina ήρθε με το συγκεκριμένο βραβείο.

Η Fillerina είναι η πρώτη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων κι αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών για χρήση στο σπίτι. Βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα 6 υαλουρονικών οξέων, το οποίο δημιούργησαν οι ερευνητές στα Ελβετικά εργαστήρια της Labo μετά από 5 χρόνια μελετών, και το οποίο εξασφαλίζει τη βαθύτερη δυνατή διείσδυση των υαλουρονικών οξέων χαμηλού μοριακού βάρους στις στιβάδες της επιδερμίδας. Με αυτό τον τρόπο ένα καλλυντικό εξωτερικής χρήσης για πρώτη φορά βελτιώνει των όγκο των ιστών χωρίς να είναι ενέσιμο.

fillerina

Τα Βραβεία διοργανώνει το ιατρικό περιοδικό “Aesthetics Journal”, το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό στη Μεγάλη Βρετανία για τους επαγγελματίες της αισθητικής ιατρικής. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αναζητά πραγματικές καινοτομίες που εξελίσσουν τα καλλυντικά, προσφέροντας πιο γρήγορες και εύχρηστες αγωγές με νέες ενδείξεις, καλύτερα αποτελέσματα, εξαιρετική ασφάλεια κι αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα