Τη στιγμή που γράφονται η αυτές οι λέξεις, η συντάκτρια κάνει διαλείμματα για να ξαναμυρίσει τους καρπούς της γιατί εκεί έχει ψεκάσει τη Fuji Green Tea Eau De Cologne, ένα από τα προϊόντα της νέας σειράς της The Body Shop “Fuji Green Tea”. Είναι πραγματικά κρίμα που τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν τη μυρωδιά, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να την αποτυπώσω: καθαριότητα, αγνότητα, γαλήνη, επαφή με τη φύση.

Η πλήρης σειράς Fuji Green Tea της The Body Shop

Η πλήρης σειράς Fuji Green Tea της The Body Shop

Η φιλοσοφία της νέας συλλογής στηρίζεται στις εδώ και 400 χρόνια ευεργετικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού. Το πράσινο τσάι διαδραματίζει έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ιαπωνική Τελετή Τσαγιού, μια σημαντική κοινωνική και πολιτιστική παράδοση της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.Main Green Tea Poster

Ωστόσο, μερικές γυναίκες στην Ιαπωνία ενσωματώνουν το πράσινο τσάι και στην τελετουργία ομορφιάς τους, απλώνοντας το στο σώμα τους ή κάνοντας μπάνιο με αυτό. Πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς που έχει περάσει από γενιά σε γενιά καθώς θεωρείται ότι διατηρεί τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και συσφίγγει τους πόρους.Green Tea Window

Στη The Body Shop προχώρησαν τη γνώση ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας τη σειρά «Fuji Green Tea», την πρώτη σειρά για το σώμα εμπλουτισμένη με αληθινά φύλλα από πράσινο τσάι και τα οφέλη του. Τα φύλλα πράσινου τσαγιού που χρησιμοποιούνται στη συλλογή, προέρχονται από την καρδιά της Ιαπωνίας, την παρθένα περιφέρεια στο Όρος Fuji. Εκεί, ντόπιοι ειδικοί που έχει προσλάβει η The Body Shop, επιλέγουν με τα χέρια τους καλύτερους βλαστούς προκειμένου να αιχμαλωτίσουν την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δύναμη. Στη συνέχεια τα εργαστήρια της εταιρείας εργάζονται προκειμένου να τα ενσωματώσουν σε μια σειρά περιποίησης σώματος που προσφέρει αναζωογόνηση με αγνή ενυδάτωση για επιδερμίδα με πιο υγιή όψη.

Πως μπορούμε να εφαρμόσουμε με σύγχρονο τρόπο την ιεροτελεστία του τσαγιού για το σώμα μας:

1ο βήμα: Αποτοξίνωση και Καθαρισμός

Το Bath Tea αλλάζει τα δεδομένα στην καθαριότητα καθώς διαθέτει ολόκληρο το φύλλο από το πράσινο τσάι προκειμένου να μας προσφέρει ένα μπάνιο που καθαρίζει το σώμα και απομακρύνει τις τοξίνες. Είναι ιδανικό για να απομακρύνει την ένταση της ημέρας, ενώ περιποιείται την επιδερμίδα. Τοποθετώντας την ποσότητα που επιθυμούμε στο Bath Ιnfuser και αφήνοντας το κάτω από ζεστό νερό, απολαμβάνουμε ένα απόλυτα χαλαρωτικό και αρωματικό αφρόλουτρο.

Fuji Green Tea Bath Tea 300g (16,50€)

Fuji Green Tea
Bath Tea 300g (16,50€)

Fuji Green Tea Bath Infuser (6,50€)

Fuji Green Tea Bath Infuser (6,50€)

Το Body Scrub, το Exfoliating Soap με πραγματικά φύλλα πράσινου Τσαγιού, και το Body Wash συμπληρώνουν τη διαδικασία και αφήνουν στην επιδερμίδα μια καθαρή και αναζωογονημένη αίσθηση.

2ο βήμα: Αγνή Ενυδάτωση

Τρία επίπεδα ενυδάτωσης με τρία διαφορετικά προϊόντα μοναδικής υφής. Το θρεπτικό Body Butter που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα, την ελαφριά Body Lotion και το πρωτοποριακό Body Sorbet για δροσερή ενυδάτωση.

3ο βήμα: Αναζωογόνηση των αισθήσεων

Το δροσερό άρωμα της Fuji Green Tea Eau de Cologne, που αναφέρθηκε στην αρχή του άρθρου, αποτελεί ένα υπέροχο μίγμα από πράσινο τσάι, περγαμόντο, λεμόνι και μανταρίνι στις υψηλές νότες και νότες καρδιάς από καμέλια, γιασεμί και βιολέτα. Αναζωογονητικό και έντονο, είναι ένα υπέροχο και δροσερό άρωμα για κάθε μέρα, ειδικά για τους καλοκαιρινές μήνες όπου η ανάγκη της δροσερής αίσθησης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

Fuji Green Tea Eau de Cologne 100ml (19,00 €)

Fuji Green Tea Eau de Cologne 100ml (19,00 €)

Η The Body Shop ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμητολογίας για αναζήτηση λύσεων ομορφιάς στις πανάρχαιες μεθόδους της Άπω Ανατολής και διατηρώντας τη δική της τεχνογνωσία και εταιρική ηθική κατόρθωσε να παραδώσει μια καινοτομική σειρά προϊόντων που παντρεύει την παράδοση αιώνων με τη σύγχρονη μέθοδο.

Και ένα χαλαρωτικό ταξίδι στις αισθήσεις ξεκινά…