Να σου πω ότι δεν σε καταλαβαίνω φίλη μου που ενέδωσες στην τάση του swag hair cut και οι απότομες αλλαγές του καιρού έχουν βοηθήσει ώστε οι αφέλειες σου να αποκτήσουν τη δική τους προσωπικότητα; (Σε καταλαβαίνω γιατί έχω σπαστό μαλλί οπότε περνάω περίοδο Lion King με την υγρασία!)

Επειδή η άνοιξη είναι άνοιξη και τα μαλλιά μας θα είναι καλοχτενισμένα και στιλάτα παντός καιρού, σου προτείνουμε 4 προϊόντα που θα σε κάνουν να νικήσεις τον πόλεμο των ατίθασων αφελειών:

Η βούρτσα θερμού αέρα

Το μυστικό: Ο αέρας έρχεται κατευθείαν μέσα από τη βούρτσα κάνοντας τη διοχέτευση του θερμού αέρα πιο στοχευμένη ενώ παράλληλα η ιονική τεχνολογία συνεπάγεται “αντίο φριζάρισμα, καλωσόρισες λάμψη”.

Πρόταση μας:

AS1201 - Amaze βούρτσα θερμού αέρα της Remington 5 σε 1 θερμικού αέρα styler για να δώσει στα μαλλιά σας φυσικό όγκο. Με 3 επιλογές θερμότητας, ισχυρή δράση 1200 Watt, ιονικό για λάμψη χωρίς φριζάρισμα και κεραμική γρίλια για ακόμα καλύτερη κατανομή θερμότητας

AS1201 – Amaze βούρτσα θερμού αέρα της Remington
5 σε 1 θερμικού αέρα styler για να δώσει στα μαλλιά σας φυσικό όγκο. Με 3 επιλογές θερμότητας, ισχυρή δράση 1200 Watt, ιονικό για λάμψη χωρίς φριζάρισμα και κεραμική γρίλια για ακόμα καλύτερη κατανομή θερμότητας

Το ξηρό σαμπουάν

Εφόσον οι αφέλειες ακουμπούν συνέχεια πάνω στο μέτωπο, τα μαλλιά λαδώνουν πιο εύκολα σε εκείνο το σημείο. Για να αποφύγεις το συχνό λούσιμο (που φθείρει την τρίχα) για ένα τόσο περιορισμένο μέρος των μαλλιών, καλό είναι να καταφύγεις στη λύση του ξηρού σαμπουάν. Ιδανική επιλογή αποτελούν τα ξηρά σαμπουάν που έχουν ματ φινίρισμα.

Πρόταση μας:

Toni & Guy Matt Texture Dry Shampoo Η σύνθεση του νέου Matt Τexture Dry Shampoo των Toni & Guy πρόκειται να αγαπηθεί από όλες τις fashionistas καθώς προσφέρει στιγμιαία αναζωογόνηση στη ρίζα και ματ αποτέλεσμα για ανεπιτήδευτη εμφάνιση

Toni & Guy Matt Texture Dry Shampoo
Η σύνθεση του νέου Matt Τexture Dry Shampoo των Toni & Guy πρόκειται να αγαπηθεί από όλες τις fashionistas καθώς προσφέρει στιγμιαία αναζωογόνηση στη ρίζα και ματ αποτέλεσμα για ανεπιτήδευτη εμφάνιση

 Serum για προστασία και πειθαρχία

Η αλήθεια είναι πως όσα προϊόντα hair styling κι αν χρησιμοποιούμε η απόδοση τους είναι μειωμένη όταν τα μαλλιά είναι αδύναμα και φθαρμένα. Συνεπώς, για να έχουν και οι αφέλειες σας δύναμη και ζωντάνια, η περιποίηση και προστασία τους κρίνεται απαραίτητη. Ένα προϊόν που προστατεύει τη τρίχα από το σπάσιμο, και την ενδυναμώνει από τις ρίζες έως τις άκρες είναι το ιδανικό.

Πρόταση μας:

Mythic Oil Serum de Force Το serum de force είναι ένας ορός που προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο της κατά 93%.Επιπλέον, ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζα ως τις άκρες, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Eντατική ενδυνάμωση της τρίχας μετά από 1 μήνα χρήσης και επειδή πρόκειται για Mythic oil προϊόν: μοναδικό άρωμα!

Mythic Oil Serum de Force
Το serum de force είναι ένας ορός που προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο της κατά 93%.Επιπλέον, ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζα ως τις άκρες, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα στο άγγιγμα. Eντατική ενδυνάμωση της τρίχας μετά από 1 μήνα χρήσης και επειδή πρόκειται για Mythic oil προϊόν: μοναδικό άρωμα!

To κατάλληλο προϊόν hair styling

Για την απόλυτη πειθαρχία των μαλλιών θα χρειαστείς ένα σπρέι με ματ φινίρισμα που δεν θα βαραίνει και δεν θα “κοκαλώνει” τις αφέλειες, αντίθετα θα τους χαρίζει κίνηση και δυναμικό κράτημα.

Πρόταση μας:

Spray Crepage de Cignon της συλλογής Wild Stylers by Tecni.Art-L’Oreal Professionnel Spray Φιξαρίσματος με mineral πούδρα, για

Spray Crepage de Cignon της συλλογής Wild Stylers by Tecni.Art-L’Oreal Professionnel
Spray Φιξαρίσματος με mineral πούδρα, για “άγριο” look. Ατίθαση υφή, υπέρμετρος όγκος με άμεσο ματ αποτέλεσμα.