Σκασμένα χειλάκια ή απλώς δεν είναι απαλά στην υφή και το κραγιόν δεν μπαίνει ομοιόμορφα; Απέκτησε τώρα απαλά και σαρκώδη που κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Να λοιπόν μερικά tips για να αποφύγεις τα σκασμένα χειλάκια και να αποκτήσεις χείλη για φίλημα.

red-lips

Κάνε απολέπιση με ζάχαρη, λάδι και ξύδι. Ανακατέψτε μαζί τα 3 αυτά υλικά και στη συνέχεια τρίψτε τα χείλη σας χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα. Αυτό, θα μαλακώσει αλλά και θα καθαρίσει τα χείλη σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης αμέσως μετά την απολέπιση για να είναι απαλά και να γυαλίζουν.

lip-plumping-beauty-ftr

Μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας το βράδυ τρίψτε απαλά μια υγρή πετσέτα πάνω από τα χείλη σας. Αυτό θα τα απαλύνει αλλά θα απομακρύνει και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια απλώστε λίγο βαζελίνη. Το πρωί αφαιρέστε τη βαζελίνη με μια υγρή πετσέτα. Τέλος, προσθέστε όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται το κραγιόν σας ώστε το χρώμα να μη φύγει έξω από το περίγραμμα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα lip gloss και περιμένετε για 20» πριν κλείσετε το στόμα σας.