Τα χέρια της μαμάς μας που μέσω αυτών διοχετεύεται όλη η τρυφερότητα και περιποίηση της από το να πιάσει το μέτωπό μας για να δει αν έχουμε πυρετό μέχρι να μας χαϊδέψει τα μαλλιά ή να μας τραβήξει την φράντζα προς τα πίσω για να φανεί το ωραίο μας πρόσωπο (μια μάνα βλέπει μόνο «ωραίο» το πρόσωπο του παιδιού της), χρειάζονται την μέγιστη φροντίδα.

Φέτος στις γιορτές κάντε δώρο σε μαμάδες, θείες, γιαγιάδες το Anti Ageing Perfect Hands kit από την ELEMIS, το Limited Edition kit περιποίησης και φροντίδας χεριών που θα λατρέψουν.

Σκεφτείτε πως τα χέρια όλων μας εκτίθενται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες, ενώ παράλληλα αποτελούν μία από τις κατ’ εξοχήν περιοχές που υποδηλώνουν την ηλικία μας. Αξίζουν λοιπόν την καλύτερη φροντίδα ώστε η ευαίσθητη επιδερμίδα τους να διατηρείται υγιής και περιποιημένη, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη λόγω και των αλλαγών της θερμοκρασίας.

Η γνωστή Βρετανική εταιρεία spa & skincare Elemis δημιούργησε ένα μοναδικό kit φροντίδας των χεριών, το Perfect Hands Anti-Ageing Treatment kit για να προσφέρετε στα χέρια σας μία ολοκληρωμένη φροντίδα spa στο σπίτι. Το set περιλαμβάνει:

  • Τη ΝΕΑ Pro-Radiance Hand and Nail Cream 100ml
  • Frangipani Monoi Body Oil 35ml
  • Tranquil Touch Body Polish 50ml
  • Skin Nourishing Milk Bath 125ml
  • Βαμβακερά λευκά γάντια φροντίδας

Χρησιμοποιήστε το για να ενυδατώσετε, να θρέψετε & να φροντίσετε τα χέρια σας, χαρίζοντας τους υγιή, νεανική όψη.

Βήμα 1: Βυθίστε τα χέρια σας κι αφήστε τα για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 2 καπάκια Skin Nourishing Milk Bath

Βήμα 2: Κάντε απαλή απολέπιση με το ΝΕΟ Tranquil Touch Body Polish

Βήμα 3: Μαλακώστε και περιποιηθείτε την επιδερμίδα και τα πετσάκια γύρω από τα νύχια με το υπέροχο Frangipani Monoi Body Oil

Βήμα 4: Ενυδατώστε και κάντε εξαιρετικά απαλά τα χέρια σας με τη ΝΕΑ Pro-Radiance Hand & Nail Cream η οποία απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ενώ παράλληλα αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα των χεριών.

Βήμα 5: Για πιο εντατική φροντίδα, καλύψτε τα χέρια σας με τα βαμβακερά γάντια της συσκευασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μήπως τώρα που διαβάσετε όλα τα βήματα να αγοράσετε ένα kit και για τον εαυτό σας; Μπορεί τα χέρια σας να μην φανερώνουν ακόμα την ηλικία σας αλλά η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Όπως και να’χει, η περιποίηση των χεριών δεν έχει ηλικία!

Μπορείτε να αποκτήσετε το σετ online  από το e-shop της εταιρείας ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, αποκλειστικού αντιπροσώπου των προϊόντων Elemis στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.costaspapaellinas.gr/elemis http://eshop.costaspapaellinas.gr/elemis /τηλ:2106626201