Για εσένα που δεν θέλεις να βάφεις πια τα μαλλιά σου αλλά θέλεις να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά η Schwarzkopf Professional δημιούργησε την επαναστατική σειρά Igora Royal Absolutes Silver White όπου καθορίζει τις τάσεις και εντυπωσιάζει προσφέροντας στα γκρίζα και λευκά μαλλιά απαλές ασημί πινελιές χαρίζοντας τους μια ηλεκτρική λάμψη και την περιποίηση που χρειάζονται.

Το Igora Royal Absolutes Silver White φέρνει ένα αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας δίνοντας έμφαση στην ομορφιά του φυσικού σας χρώματος μεταμορφώνοντας τα κιτρινωπά, θαμπά μαλλιά σε λαμπερά και μεταξένια που διαρκούν έως και 25 λουσίματα, τελειοποιώντας την μοναδική τους απόχρωση και είναι διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις: Ασημί Ανοιχτό, Ασημί Μεσαίο, Γκρι Λιλά Μεσαίο και Ασημί Σκούρο. Περιέχουν την Τεχνολογία με Σύμπλεγμα Pro-Age Complex με Siliamine, Κολλαγόνο και χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία.

Με τη νέα σειρά, η Schwarzkopf μεγαλώνει την οικογένεια της Igora Royal Absolutes Silver White προσφέροντας δύο νέες υπηρεσίες οι οποίες χαρίζουν αψεγάδιαστο και φυσικό αποτέλεσμα:

  • Την Υπηρεσία τελειοποίησης τόνου, η οποία προσφέρει καθαρές τονικές αναμίξεις, ή πιο απαλές τονικές αναμίξεις όταν προστίθεται Ασημί Ανοιχτό στο επιλεγμένο Tonal Refiner .
  • Τη θεραπεία τελειοποίησης τόνου, όπου αναμιγνύεται το επιλεγμένο Tonal Refiner με BC Treatment για πιο φυσική ανανέωση ή διόρθωση τόνου με επιπλέον περιποίηση.

Το Igora Royal Absolutes Silver WhiteSignature Brush δουλεύει απαλά τα προϊόντα στα μαλλιά για ένα φυσικό αποτέλεσμα, μέσα σε δέκα με είκοσι λεπτά, ανάλογα με την θεραπεία που εσείς θα επιλέξετε

Οι δύο υπηρεσίες συμπληρώνονται με το Igora Royal Absolutes Silver White Brightening Spray, το οποίο φρεσκάρει το look ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες. Φωτίζει τα λευκά μαλλιά και απομακρύνει τα ζεστά ρεφλέ. Η μη-οξειδωτική φόρμουλα με βιταμίνη C εξουδετερώνει το γκριζάρισμα και τελειοποιεί το φυσικό χρώμα με μια εντατική εφαρμογή 30 λεπτών. Η θεραπεία express μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 μόνο λεπτά.