Μπορεί να αργήσετε ακόμα να φορέσετε την ελαφριά καμπαρντίνα σας ή να αντικαταστήσετε τις μπότες με τις μπαλαρίνες σας αλλά το ίδιο δεν ισχύει για το μανικιούρ. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις τους για την ερχόμενη Άνοιξη, οι εταιρείες βερνικιών έχουν ήδη ετοιμάσει τη νέα παλέτα χρωμάτων κι εσείς δεν έχετε παρά να πάρετε μια πρώτη γεύση:

Η Άνοιξη μπορεί να συμβολίζει το ξύπνημα της φύσης τότε που όλα γύρω μας αποκτούν χρώμα το μανικιούρ ωστόσο, περνάει σε πιο “ζεν” καταστάσεις. Το νέο ρεύμα προστάζει «Φυσικότητα & απλότητα».

Μια τάση για τις πολέμιες των έντονων χρωμάτων που λατρεύουν το ανεπιτήδευτο λουκ γενικότερα και θέλουν τα νύχια τους να είναι περιποιημένα αλλά όχι χρωματιστά. Τα βερνίκια είναι διάφανα ή στο χρώμα του γάλακτος, του ανεπαίσθητου ροδακινί και του απαλού ροζ. Και το καλύτερο; Η συγκεκριμένη τάση μανικιούρ ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας.

Σε ποια fashion shows συναντήσαμε την τάση; Στην ανοιξιάτικη κολεξιόν της Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chanel, Dolce e Gabbana, Marc Jacobs, Gucci, Stella McCartney με λίγα λόγια σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας του κόσμου.

Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο μανικιούρ τη φετινή Άνοιξη και θα είστε το πιο μοδάτο κορίτσι του Μάη!