Εάν μέχρι τώρα το βερνίκι νυχιών σας φαινόταν ένα περιττό αξεσουάρ (καθότι το νύχι το βάφετε στο κομμωτήριο) και δεν καταδεχόσασταν να του ρίξετε δεύτερη ματιά, ερχόμαστε εμείς να σας διαψεύσουμε αναγάγοντάς το σε προϊόν πρώτης ανάγκης, ή αλλιώς amber alert.

 

Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω λίστα και κάντε το βερνίκι σας (προτείνουμε παστέλ αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι) το απαραίτητο συμπλήρωμα της τσάντας σας.

 

  • Φοράτε ακόμα καλσόν (δεν το εγκρίνουμε αλλά και πότε μας ακούσατε) και σας φεύγει πόντος. Το βερνίκι νυχιών θα σταματήσει την καταστροφή και θα σας σώσει από βέβαιο ρεζιλίκι.
  • Αγοράσατε μερικά faux κοσμήματα από αυτά που κοστίζουν λίγο αλλά κάνουν μπούγιο. Αν δε θέλετε να σας ξεβάψουν γρήγορα λίγο της οξύδωσης που προκαλεί ο αέρας στο χρώμα περάστε τα με ένα διάφανο βερνίκι. Αν πάλι βαρεθήκατε το χρώμα τους χρησιμοποιήστε ένα πολύχρωμο και βάψτε το όπως θέλετε.
  • Εάν μπερδεύετε συνέχεια τα κλειδιά του σπιτιού, με του γκαράζ, του κήπου, της αποθήκης, της μάνας σας και της γιαγιάς, η λύση είναι απλή. Βάψτε τα σε διαφορετικά χρώματα με τη βοήθεια του αγαπημένου σας βερνικιού.
  • Σας ξεθώριασε η δερμάτινη γόβα και έφυγε λίγο το χρώμα από τη σόλα της; διορθώστε τις μικροζημιές του παπουτσιού σας χρησιμοποιώντας το βερνίκι νυχιών στο κατάλληλο χρώμα σα σωτήριο εργαλείο.