Μέχρι σήμερα είχαμε συνδυάσει το wet hair look με την ανεμελιά του καλοκαιριού, την εποχή δηλαδή που το hair styling αλλάζει, για να μην πω σχεδόν εξαφανίζεται! Κι όμως τα βρεγμένα μαλλιά αποτελούν ένα ακόμα look παραλίας που παραμένει ως τάση και για το χειμώνα του 2013-14 (μαζί με τα κυματιστά μαλλιά παραλίας).

Το συγκεκριμένο look επανήλθε μετά από 15 χρόνια στις ανοιξιάτικες συλλογές των Alberta Ferreti, Giambattista Valli και Rag & Bone κι έτσι οι οίκοι Balmain, Zuhair Murad, Prada, Marni, Oscar de la Renta και Lanvin το λάνσαραν ως τάση και για τη χειμερινή σεζόν, προς έκπληξη πολλών.

Το wet hair look μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μαλλιά, σε όλο το μήκος των μαλλιών ή σε μέρος τους (μόνο στις ρίζες, μέχρι ή κάτω από το ύψος του αυτιού).

Το μεγάλο προτέρημα του συγκεκριμένου hair look είναι πως είναι όσο ανεπιτήδευτο φαίνεται αφού χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να διαμορφωθεί.

Για να πετύχεις το τέλειο βρεγμένο look μαλλιών χρειάζεσαι το Spray à Porter από τη σειρά Couture Styling της Kérastase. To συγκεκριμένο spray έχει δημιουργηθεί ακριβώς για να διαμορφώνει look παραλίας χαρίζοντας ελαστικό κράτημα. Το προϊόν συνδυάζει τον ενεργό συστατικό Ξυλόζη με μια λοσιόν βασισμένη στο νερό & θειικά άλατα από μαγνήσιο.

Spray à Porter, Couture Styling by Kérastase (ενδεικτική τιμή πώλησης 26 ευρώ)

Spray à Porter, Couture Styling by Kérastase (ενδεικτική τιμή πώλησης 26 ευρώ)

Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός. Σε νωπά μαλλιά, ψεκάσε το συγκεκριμένο προϊόν και «παίξε» τις τούφες με τα δάχτυλα σου. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά οπότε αν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, μη βιαστείς να βγεις από το σπίτι!

Είδες που το wet hair look πλέον θα συνδέεται και με το χειμώνα;