Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013: Ένα ανοιχτό κάλεσμα, μια σημαντική αφορμή, ένας καλός σκοπός, ένα πετυχημένο event.

H γνωστή και δημοφιλής για τα παπούτσια της, αμερικάνικη εταιρεία, TOMS, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη, δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα γυαλιά ηλίου.

Η συλλογή των γυαλιών ηλίου δεν τράβηξε την προσοχή μας μόνο για τα υπέροχα σχέδια των σκελετών που ενώ βασίζονται στις κλασσικές γραμμές παίζουν μοναδικά με τα χρώματα, αλλά και για τον λόγο ότι με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη μέσα στο πλαίσιο της One for One (Ένα προς Ένα) φιλοσοφία της TOMS.p1506076400-3

Πώς θα το πετύχει αυτό;

  1. Με παροχή γυαλιών οράσεως
  2. Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη
  3. Με ιατρική περίθαλψη

H TOMS, έχει αποδείξει έμπρακτα πως η κοινωνική ευθύνη και η επιχειρηματικότητα μπορούν να συμβαδίζουν κι έτσι, μέχρι σήμερα, έχει αποκαταστήσει την όραση σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους που το είχαν ανάγκη σε 13 χώρες.toms-one-for-one

Ο συνεργάτης της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι το Seva Foundation, η οργάνωση που εφαρμόζει προγράμματα και τεχνικές πρόληψης της τύφλωσης καθώς και προγράμματα αποκατάστασης της όρασης για πάνω από 30 χρόνια. Τα προγράμματα της Seva έχουν βοηθήσει σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν ξανά. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες από την ανοιξιάτικη συλλογή των γυαλιών ηλίου που ακολουθούν, κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!

Στηρίζοντας την ενέργεια και τη φιλανθρωπική δράση της TOMS, στην παρουσίαση των γυαλιών που έλαβε χώρα στο κατάστημα Pop Up Store στο Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 2), παρευρέθηκαν γνωστοί επαγγελματίες από το χώρο των media, της show biz και των επιχειρήσεων όπως η κ. Βίκυ Καγιά, η κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, ο κ. Νικόλαος Κακαβούλης, ο κ. Τάσος Ζέππος, η κ. Σίσσυ Φειδά, η κ. Εύα Καϊλή, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο κ. Άλεξ Κάβδας, ο κ. Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ο κ. Αχιλλέας Χαρίτος, ο κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος, η κ. Τζένη Μπαλατσινού κ.ά.

Είναι η κατάλληλη εποχή για την αγορά γυαλιών ηλίου που πέρα από στυλ θα σας παρέχουν και προστασία, οπότε πως θα σας φαινόταν αν μαζί με την αγορά σας σώσετε την όραση κάποιου ανθρώπου; Οι επιλογές σε σχέδια από τη νέα συλλογή των γυαλιών ηλίου TOMS είναι σίγουρα πολλές!

p1506076212-3

Επισκεφθείτε την σελίδα της TOMS στο Facebook