Μπορεί ακόμα να προσπαθείς να μη φαίνεται στη ζυγαριά σου πόσους κουραμπιέδες κατανάλωσες τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, αλλά ναι, έχουμε Απόκριες!

Οι Απόκριες έχουν ρίζες στις Διονυσιακές εορτές της Αρχαίας Ελλάδας και στα “Σατουρνάλια” της ρωμαϊκής περιόδου όπου ο χορός, το κέφι, το γλέντι, η κατανάλωση κρασιού και η μεταμφίεση κυριαρχούσαν.

Σε μια περίοδο όπου η “απόδραση” από την καθημερινότητα, η μεταμφίεση και η διάθεση για γλέντι κυριαρχεί, το στυλ μας δεν μπορεί να μην επηρεαστεί. ΟΚ, δεν μπορούμε να πάμε στο γραφείο ντυμένες Minnie Mouse ή σέξι καλόγριες αλλά σίγουρα μπορούμε να “γλασάρουμε” το μανικιούρ μας με κομφετί.

Η L’Oreal Paris είχε το τέλειο timing αφού μόλις κυκλοφόρησε τα νέα top coats με confetti εμπνευσμένα από το μυστηριώδη κόσμο της γοργόνας.

Η υφή και σιλουέτα της γοργόνας έχει εμπνεύσει συχνά τους σχεδιαστές μόδας και οι αποχρώσεις του υδάτινου κόσμου κυριάρχησαν τόσο το χειμώνα όσο και την άνοιξη του 2015.

 

Συνεπώς, αναζητήστε τα top coats Sirene των Color Riche βερνικιών της L’Oreal Paris και δώστε έναν αποκριάτικο αλλά και θαλασσινό τόνο στο μανικιούρ σας._EYE1771 _EYE1772