Τα έχεις ζηλέψει. Έχεις παρακολουθήσει makeup tutorials στο YouTube και σε άλλα μέσα, και παρόλα αυτά κάθε φορά που πας να εφαρμόσεις όσα έμαθες για τα τέλεια cat eye looks, κάτι συμβαίνει και την κρίσιμη στιγμή του γυρίσματος της γραμμής τρέμει το χέρι, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα. Επίσης, το χέρι μπορεί να τρέμει όση ώρα τραβάς τη γραμμή με το eyeliner με συνέπεια να μην πρόκειται για ευθεία γραμμή αλλά για ζιγκ ζαγκ.

cat-eye look

Michelle Monaghan

Δηλαδή τα δραματικά looks στα μάτια προορίζονται μόνο για τις τυχερές που γεννήθηκαν με “σταθερό χέρι”; “Όχι”, δήλωσε ο makeup artist Erik Soto στο site Byrdie. Υπάρχει ένα τρικ που εφαρμόζουν αρκετοί εξπέρ της τέχνης του μακιγιάζ που είναι απλώς απίστευτο και πανεύκολο!

Πριν αρχίζεις να εφαρμόζεις το eyeliner σφίξε προς τα μέσα τα δάχτυλα των ποδιών (εικόνα αριστερά).τρικ μακιγιάζ

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται το εν λόγω τρικ εξασφαλίζει σταθερότητα στο σώμα και εμποδίζει το τρέμουλο των χεριών. Και το καλύτερο με αυτό το τρικ ξέρεις ποιο είναι; Πως δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, και που ξέρεις ακόμα κι αν λειτουργεί ως placebo, σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως τα χέρια σου είναι πιο σταθερά, εσύ θα έχεις πετύχει την τέλεια γραμμή eyeliner!

cat-eye look

Coco Rocha

Πάντως, με ή χωρίς τρικ, ένα makeup liner που έχει πολύ σταθερή εφαρμογή είναι το νέο Master Ink της Maybelline New York. Ο σχεδιασμός είναι πανεύκολος με αυτό το eyeliner, στεγνώνει αμέσως και η γραμμή έχει ματ φινίρισμα. Επίσης, το βουρτσάκι του έχει σχεδιαστεί με τρόπο που σου επιτρέπει να κάνεις όσο λεπτή ή χοντρή θέλεις τη γραμμή, δίνοντας σου έτσι τη δυνατότητα να πειραματιστείς με το ύφος των cat-eye looks σου.

eyeliner maybelline

Maybelline NY Master Ink Matte eyeliner