Η Ημέρα της Γυναίκας έρχεται σε λίγο και με αυτή την αφορμή το Taxibeat συνεργάζεται με το The APIVITA Experience Store για να προσφέρει προϊόντα περιποίησης και θεραπείες spa, με το πάτημα ενός κουμπιού. Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας ένα limited edition πακέτο προϊόντων APIVITA, σε ειδική τιμή και με δωρεάν μεταφορά την ίδια μέρα.

Από τις 11π.μ. και για λίγες ώρες, οι επιβάτες θα μπορούν να ζητήσουν μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat ένα ή περισσότερα Woman’s Day Special πακέτα ευεξίας, ενώ με κάθε παραγγελία θα συμμετέχουν σε κλήρωση για δωρεάν επισκέψεις περιποίησης για δύο άτομα, στο The APIVITA Experience Store στο Κολωνάκι. Μαζί, το Taxibeat προσφέρει δωρεάν διαδρομές στις νικήτριες, για να κάνει την εμπειρία τους ακόμη πιο απολαυστική.

Το Womans Day Special πακέτο έρχεται και έχει άρωμα γιασεμί

Η πολυτελής συσκευασία του The ΑPIVITA Experience Store φιλοξενεί ένα αφρόλουτρο και ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για ευεξία από τη σειρά Body Euphoria της APIVITA, με γιασεμί και λευκό τσάι, με έως και 91% φυσικά συστατικά. Ακόμη, ένα φυσικό σαπούνι γιασεμί καθώς και δείγματα από νέα και bestsellers προϊόντα.

Το πακέτο έρχεται σε προνομιακή τιμή (20€) και με δωρεάν μεταφορά την ίδια μέρα με Taxibeat Boxi, ενώ δίνει και το εισιτήριο για την κλήρωση των δώρων του The APIVITA Experience Store.

Οι Taxibeat Boxi οδηγοί θα εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας.

Τα δώρα του The  APIVITA  Experience Store

Με κάθε παραγγελία, οι επιβάτες παίρνουν αυτομάτως μέρος στην κλήρωση για επιπλέον απόλαυση και περιποίηση. Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο θεραπειών προσώπου MediterraneanSkinFoodMenu στο BeehiveSpa του TheAPIVITAExperienceStore, για δύο άτομα, ώστε να το μοιραστούν με μια φίλη τους, τη μητέρα ή την κόρη τους. Το MediterraneanSkinFoodMenu είναι ένα μοναδικό μενού θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, βασισμένο στα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής και χαρίζει αναζωογόνηση, φρεσκάδα και λάμψη.

Το Taxibeat κάνει επιπλέον δώρο στις τυχερές τη μεταφορά τους από και προς το The APIVITA Experience Store με 2 διαδρομές Taxibeat (έως 10 ευρώ η καθεμία) για να απολαύσουν, εκτός από την θεραπεία, και τη διαδρομή τους.

Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms

Για υποστήριξη, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο email [email protected]