Θέλεις τα χείλη σου να δείχνουν πανέμορφα κάθε στιγμή της ημέρας; Να μπορείς να τα βάψεις και το κραγιόν είναι πάνω τους χωρίς τις αντιαισθητικές γραμμές από τα σκασίματα; Πώς θα το καταφέρεις αυτό και τελικά γιατί σκάνε τα χείλη σου; 

Πρώτα από όλα σημαντικό ρόλο παίζουν τα καιρικά φαινόμενα. Στη συνέχεια ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να τα επηρεάσει είναι η ηλικία, καθώς μεγαλώνουμε τα χείλη γίνονται πιο ξηρά και χάνουν το χρώμα τους. Οι περισσότερες γυναίκες δεν βάζουν στη ρουτίνα της ομορφιάς δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο μέρος του προσώπου με αποτέλεσμα να σκάνε.

111

Επιπλέον ξηρά χείλη μπορεί να σημαίνουν ότι δεν πίνεις αρκετό νερό ή ότι εξαντλούνται τα απαραίτητα συστατικά από το σώμα σου συμπεριλαμβανομένου και του νερού. Τα 8 ποτήρια νερό είναι απαραίτητα αλλά ακόμα και αν θέλεις να τα αποφύγεις μπορείς να πιεις τσάι ή να φας φρούτα και λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό όπως για παράδειγμα πεπόνι ή αγγούρι. Η ιδανική ποσότητα για τον καθένα σας είναι διαφορετική αλλά αν τα χείλη έχουν αρχίσει να γίνονται λιγότερο ξηρά τότε κάνεις καλή δουλειά. 

dsdds

 

Δοκίμασε να φτιάξεις το παρακάτω lip blam για να τα προστατέψεις και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποίησε λίγο αμυγδαλέλαιο για να περάσεις στα χείλη σου και στη συνέχεια τρίψε τα απαλά με μια οδοντόβουρτσα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μαύρη ζάχαρη, ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και να τα τρίψεις για μερικά δευτερόλεπτα. Ξέπλυνε καλά και άπλωσε λίγο αμυγδαλέλαιο ακόμα. Θα πρέπει να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου μια φορά την εβδομάδα προκειμένου να παραμένουν  απαλά.