Τη μισούσες όταν ήσουν μικρή αλλά χρόνια αργότερα κατάλαβες πως τελικά σου πηγαίνει. Γι αυτό άφησες τη φράντζα ή τις αφέλειες σου να μακρύνουν ώστε να αποκτήσεις αυτό το τόσο απλό look. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αλλάξεις look είναι να αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου. Ενώ  πολλές αγαπούν το συγκεκριμένο στυλ πολλές φορές δεν είναι κολακευτικό για το πρόσωπο.

Θα πρέπει να βρεις την ιδανική ισορροπία για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι εντυπωσιακό.

Σε περίπτωση που έχεις λοιπόν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς είναι ιδανικό το συγκεκριμένο χτένισμα και κυρίως αν έχετε μακριά μαλλιά. Καθώς αν έχετε κοντά τότε μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Μη ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο χτένισμα τονίζει τα ζυγωματικά και το μέτωπο. 

Φέτος, είναι η χρονιά που τα 70’s αναβιώνουν ξανά με μακιγιάζ αλλά και χτενίσματα που μας θυμίζουν τη τότε μόδα. Ήδη υπάρχουν σχεδιαστές που επέλεξαν το συγκεκριμένο look για τη πασαρέλα όπως οι Versace, D&G και Burberry.

half_up_hairstyle_1

Αν θέλεις μια πιο αυστηρή εκδοχή τότε προτίμησε να το δοκιμάσεις σε ίσια μαλλιά. Από την άλλη αν θες ένα πιο παιχνιδιάρικο και σέξι ύφος δοκίμασε σπαστά ή αέρινες μπούκλες. Μπορείς επίσης να υιοθετήσεις το στυλ και στη δουλειά πιάνοντας τα σε μια χαλαρή αλογοουρά.