Σκέφτομαι επίσης ότι θέλει και πολλή αγάπη και ώρες προπόνησης και αφοσίωση και συνέπεια και ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής για να ασχοληθείς με τον αθλητισμό επαγγελματικά. Τα ίδια συστατικά με λιγότερη, ίσως, ένταση χρειάζεται και η ενασχόλησή μας με την άθληση ερασιτεχνικά. (δηλαδή ο τρόπος που έχει επιλέξει ο καθένας από εμάς να φροντίσει το σώμα του), γυμναστήριο, κολύμβηση, πολεμικές τέχνες κ.α., έτσι ώστε να αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας και να έχουμε καλή υγεία.

Η εβδομάδα μας θα ξεκινήσει με ένταση, δυναμικά και με την υπόσχεση όλων μας να ξεκινήσουμε ή να συνεχίσουμε να γυμναζόμαστε, να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε περισσότερο το σώμα μας. Έτσι θα έχουμε καλύτερη υγεία και φυσικά περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Το That’s Life αγαπάει τη γυμναστική και φροντίζει για εσάς!

Για την ακρίβεια ο Δημήτρης Χάλαρης θα φροντίζει για όλους ‘μας. Στο βίντεο που ακολουθεί μας συστήνεται και φυσικά γίνεται πολύτιμος βοηθός στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα.

Ασκήσεις που μπορούμε να τις κάνουμε ακόμη και στο σπίτι, συμβουλές αναφορικά με το είδος προπόνησης που θέλουμε, ότι αφορά την άθλησή μας, και ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

‘’Για να αλλάξει το σώμα σου, πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου’’

Αυτά ήταν τα καλά νέα της ημέρας, να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!

http://www.dcpersonaltraining.gr/
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8koLIkWqIFI]