Άλλος ένας μεγάλος εκδοτικός κλείνει και εκατοντάδες άνθρωποι μένουν άνεργοι. Σχεδόν έξι μήνες μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ και του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, ακολουθούν οι εκδόσεις Λυμπέρη. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για σπατάλες ,κακοδιαχείριση, υψηλούς μισθούς και φυσικά δεν έλειψαν τα πικρόχολα σχόλια για την πλουσιοπάροχη ζωήν των εκδοτών.

Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα λέγοντας ότι η κατάρρευση των δύο μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων ,αφήνει άνεργους εκατοντάδες ανθρώπους! αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί και όχι πόσους αστακούς έφαγαν οι εκδότες.Οι σημερινοί επικριτές του λάιφ στάιλ, υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές του τον καιρό που μεσουρανούσε,  αλήθεια , ποιός αγόραζε τα χιλιάδες αντίτυπα όλων αυτών των περιοδικών;  ποιός αποθέωνε τα ριάλιτι και κλείνονταν στο σπίτι του ανήμερα πρωτοχρονιάς για να δει τον νικητή του μπιγκ μπράδερ;  ποιός έδινε δύναμη στις μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές;  από που αντλούσαν έσοδα, τηλεθέαση , δόξα ,δύναμη όλα αυτά τα έντυπα;  Από αυτούς που προτιμούν τα ντοκιμαντέρ αλλά κρυφοκοιτάζουν τα τούρκικα σήριαλ, από αυτούς που με μεγάλη ευκολία κάνουν τσαμπουκά, κρίνουν ,αλλά μέχρι εκεί!  στις πράξεις …

Είναι τρομερά υποκριτικό να κράζεις τώρα ότι παλιότερα αποθέωνες και με αυτή την νοοτροπία δεν πάμε παρακάτω.Το πάρτι έχει τελειώσει και οι καλεσμένοι σφυρίζουν αδιάφορα πως δεν ήταν εκεί!

Καλό απόγευμα