Αν υποψιαστώ ότι κάθε διαγωνιζόμενος που θα αποχωρεί από το DWS3, θα περιφέρει το «δράμα»  και την γκρίνια  του για την αποχώρησή  του από το σόου, θα τρελαθώ! (που λέει ο λόγος).

Η τηλεόραση δεν διανύει την καλύτερη περίοδο και φυσικά ακολουθεί το γενικότερο κλίμα -αυτό της κατάρευσης- εκπομπές κόβονται ,κανάλια κλείνουν, άνθρωποι  μένουν χωρίς δουλειά…και όλα τα δυσάρεστα που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο η τηλεόραση αποτελεί για πολλούς μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, διασκέδασης  και ευτυχώς υπάρχουν εκπομπές (την αξιολόγηση την κάνει ο καθένας βάση  των απαιτήσεων του) που προσφέρουν ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η παραγωγή που πήρε το πράσινο φως  και για φέτος είναι το DWS3. Ο χορός , ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας, οι επώνυμοι που συμμετέχουν,  το κλίμα του «πανηγυριού» με την καλή έννοια, η Μακρυπούλια και το κουτσομπολιό της επομένης μέρας  για το πως εμφανίστηκε, αν συνυπολογίσεις  και ότι ο κόσμος έχει μπουχτήσει με την «δηθενιά» των σοβαροφανών εκπομπών , είναι συστατικά που προσελκύουν τηλεθέαση.

Η μουρμούρα, τα παράπονα για την βαθμολογία, η γκρίνια και η υπέρ ανάλυση πως τραυμάτιστηκαν  στις πρόβες και για αυτό δεν απέδωσαν καλά, καθώς και η ψυχολογική στήριξη που χρειάζονται  οι  διαγωνιζόμενοι για να συνεχίσουν …να χορεύουν , σίγουρα δεν αποτελούν κίνητρα για τον τηλεθεατή να τους παρακολουθήσει. Ο τηλεθεατής έχει την μουρμούρα της γυναίκας του, την γκρίνια του εργοδότη του (αν έχει δουλειά), τα μούτρα των συναδέλφων , τα προβλήματά του τέλος πάντων και κάθεται να δει το σόου να περάσει η ώρα του χωρίς να προβληματιστεί , να «διασκεδάσει» με μια ευχάριστη εικόνα , να προσφέρει το ελάχιστο που μπορεί με ένα sms στο Make a wish.

Προς τι λοιπόν όλη αυτή η γκρίνια; Δεν πειράζει αγαπητή κ.Παπαβασιλείου αν είστε προτεινόμενη και αν θα αποχωρίσετε , για φιλανθρωπικό σκοπό χορεύετε και  όχι για να πάρετε μια θέση στο μιούζικαλ «Fame». Επίσης αγαπητή κ.Μπάρμπα επολογή σας ήταν να φορέσετε το δωδεκάποντο για να δείχνετε σέξυ, με αποτέλεσμα την γνωστή τούμπα,μεγάλη (!) διάσταση έχετε δώσει και εσείς και φυσικά τα ΜΜΕ.

Μην το ξεχνάτε όλοι οι  διαγωνιζόμενοι, για φιλανθρωπικό σκοπό χορεύτετε και συμμετέχετε σε ένα χαρούμενο πρόγραμμα. Φτάνει πια το δράμα και εσείς πια κ.Κωστάλα  τον Τσαλίκη έχετε απεναντί σας όχι τον Νουρέγιεφ!!!