«Με τον Λευτέρη (τυχαίο το όνομα) δεν τα πάμε καλά, έχουν αρχίσει τα προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, πάμε για διαζύγιο, μα να μου βγάλει λίστα με όλα τα έξοδα λέει  που έχει κάνει για μένα, τιμολόγιο σου λέω μου έβγαλε, τόσα χρόνια γενέθλια, γιορτές, Χριστούγεννα ….επί τόσο, αυτό είναι το σύνολο κυρία μου»!!!

Φυσικά έχει και συνέχεια η ιστορία , αλλά στην εισαγωγή και μόνο, ζαλίστηκα !!! Σίγουρα για να τελειώσει μια σχέση ή ένας γάμος υπάρχουν ευθύνες και από τις δύο πλευρές , δεν στέκομαι σε αυτό  συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, αντιλαμβάνομαι το θυμό ,την πικρία και την κακία ,τα λόγια που μπορεί να βγουν σε ένα χωρισμό , μα έναν άντρα να κρατάει τεφτέρι και να κάνει υπολογισμούς στο τι ξόδεψε για την γυναίκα του αυτό καταντάει γελοίο. Δεν μιλάμε για συναίσθημα, τύπου με πλήγωσες, με πρόδωσες, με παραμέλισες , μιλάμε για λεφτά! τι μου κόστισες !!!

Θα μου πείτε καλά τόσο εντύπωση σου έκανε ; θα σας πω ναι. Και θα μου έκανε την ίδια άσχημη  εντύπωση αν η ίδια ιστορία αφορούσε γυναίκα.  ‘Ο,τι έχει δίνει ο καθένας μέσα σε μια  σχέση  και  γιατί το θέλει!  δεν μπορεί μετά να ζητάει τα ρέστα, εκτός και αν ότι έδινε, το έκανε για να εξαγοράσει κάτι.Βέβαια ότι αφορά στους άντρες , λόγω πατέρα ,αδερφού , φίλων και  του άντρα μου το ανδρικό φύλλο το έχω ψηλά, πολύ ψηλά , κάτι τέτοια ακούω  όμως και ξενερώνω .

Μην τρέχετε στα γυμναστήρια να κάνετε μπράτσα, μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε  μια γυναίκα με δώρα (και αν δεν σας κάτσει να τα ζητάτε πίσω) γενικά αφήστε στην άκρη τα καραγκιοζιλίκια , έχετε υποτιμίσει την γυναίκα στα θέλω της , ωραίο το πακέτο του όμορφου πλούσιου, αναφορικά με τα μυθιστορήματα ! Στην πραγματικότητα , τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα να αγαπήσει και να σεβαστεί έναν άντρα είναι, η  προσωπικότητα του το παράστημα , η ευγένεια, η γενναιοδωρία, η εντιμότητα,η  ευασθησία. Φυσικά  ενδιαφέρεται για την δουλειά του , (φαντάσου να συντηρείς τον ερωτά σου!)  Ναι μεν αλλά…Αρκετά!

Αγαπητή μου εάν ακόμη επειμένει για τα «έξοδα» ο Λευτεράκης (είπαμε τυχαίο το όνομα), πλήρωσε  και ζήτα απόδειξη !

Την καλημέρα και την αγάπη μου.