Μετά από μερικούς μήνες αναμονής, επιτέλους επιστρέφουν στους δέκτες μας οι αγαπημένες μας αδερφές Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες. Τις αφήσαμε σε μεγάλη αναστάτωση: με την γέννα της Δρόσως που προκάλεσε σοβαρό ρήγμα μεταξύ τους και με την απειλή της αποκάλυψης της δολοφονίας του Σέργιου. Μεταξύ άλλων, όλοι στο χωριό είναι έτοιμοι να ζήσουν την δική τους αναστάτωση. Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω!

Συντονιστείτε απόψε στις 22:00 (νέα ώρα) για τις νέες εξελίξεις στο Διαφάνι

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 1 

Η Θεοδοσία, σοκαρισμένη από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της. Η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, όμως, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

άγριες μέλισσες σημερινό επεισόδιο

Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο. Παράλληλα, στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη χαρά με τον ερχομό του νέου μέλους.

άγριες μέλισσες σημερινό επεισόδιο

Ο Νέστορας, με τη βοήθεια του Προύσαλη, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος.

άγριες μέλισσες σημερινό επεισόδιο

Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει από την «φυλακή» της. Όμως, η ανάγκη να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα.

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

άγριες μέλισσες υποθέσεις 1-5

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Υποθέσεις επεισοδίων 1-5 (Θα προβληθούν 14-18 Σεπτεμβρίου)