Νέος χαρακτήρας στην σειρά φαινόμενο, τις «Άγριες Μέλισσες». Έχουμε ακούσει τόσα για εκείνον και ήρθε η ώρα να τον δούμε και στις οθόνες μας. Επιστρέφει, λοιπόν, το Διαφάνι μετά από χρόνια, ο εν διαστάσει άντρας της Βιολέτας (που την υποδύεται με επιτυχία η Θεοφανία Παπαθωμά), Σταμάτης. Έρχεται στην ζωή της για να την διεκδικήσει μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Εάν και εκείνος ήταν αυτός που έφυγε και την εγκατέλειψε, την ζητά τώρα πίσω. Μάλιστα, δεν του «ανήκει» μόνο εκείνη ως σύζυγός του αλλά και το καφενείο της. Ποιος ταλαντούχος ηθοποιός θα τον υποθυθεί; Ο Νίκος Ψαρράς! 

άντρας της Βιολέτας

Νίκος Ψαρράς.

Δείτε ακόμη για τις Άγριες Μέλισσες: Άγριες Μέλισσες: Απρόσμενες οι εξελίξεις στα επεισόδια 106 – 109 (15 – 18 Ιουνίου)

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τον άντρα της Βιολέτας; Η ίδια η Βιολέτα είχε αναφέρει στον Μιλτιάδη ότι δεν γνωρίζει την τύχη του και πως δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του. Ο Σταμάτης ήταν ο διαφανιώτης και η Βιολέτα είναι η νύφη που ήρθε από άλλο χωριό.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό μου». Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς, τη φετινή θεατρική σεζόν που διακόπηκε πρόωρα λόγω του κορονοϊού, υποδυόταν τον ρόλο του Κλαύδιου στην παράσταση «Άμλετ». Η παράσταση είχε ανέβει σε αναβίωση της σκηνοθεσίας του Σπύρου Ευαγγελάτου, από την κόρη του, στον θρυλικό χώρο του Αμφι-Θεάτρου στην Πλάκα.

άντρας της Βιολέτας

Ο Νίκος Ψαρράς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά ως ο άντρας της Βιολέτας, «Σταμάτης» στις Άγριες Μέλισσες:

Ο Νίκος Ψαρράς μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τον ρόλο, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό μου»: «Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα, χθες ξεκίνησα. Χθες τους τα έκανα λίμπα. Δεν περίμεναν στο Διαφάνι. Διεκδικώ τη γυναίκα μου, το καφενείο μου, τη ζωή μου εδώ. Έλειπα εφτά χρόνια γιατί ερωτεύτηκα.

Τον Μιλτιάδη χαίρομαι πολύ που τον βλέπω. Ο Γιώργος Γάλλος είναι πολύ καλός φίλος. Όπως λέει και ο ίδιος, θα νικήσει ο καλύτερος. Είναι μαγκάκος ο Σταμάτης και πολύ εκδικητικός. Τα έχει κάνει μαντάρα και γυρίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», είπε ο Νίκος Ψαρράς.