Η Μελίνα Τσαμπάνη, η γυναίκα πίσω από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, Άγριες Μέλισσες και Σιωπηλός Δρόμος, μιλά στο ΒΗΜΑgazino και ακυρώνει όλα τα spoilers που κυκλοφορούν για τον επερχόμενο 3ο Κύκλο της αγαπημένης σειράς εποχής.

«Στις Άγριες Μέλισσες, στη συνέχειά τους, πηγαίνουμε χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας. Αυτό θα πω μόνο. Τα υπόλοιπα σύντομα επί της οθόνης. Πάντως, τα όσα γράφονται γύρω από τις εξελίξεις στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες είναι σε μεγάλο βαθμό πολύ μακριά από το τι θα παρουσιάσουμε», αποκαλύπτει.

Η ταλαντούχα Μελίνα Τσαμπάνη, η «πένα» πίσω από τις ‘Άγριες Μέλισσες’.

Και βιβλίο οι Άγριες Μέλισσες

Για το βιβλίο “Άγριες Μέλισσες” που κυκλοφόρησε πριν από μερικό καιρό, αναφέρει: «Το βιβλίο είναι η ιστορία των δύο οικογενειών πριν από τη σειρά. Αποτελείται από ιστορίες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια και από καινούριες, από τις οποίες άλλες θα επηρεάσουν το τι πρόκειται να συμβεί στην τηλεοπτική μυθοπλασία και άλλες όχι. Όσο γραφόταν βρήκαμε κομμάτια πολύ ενδιαφέροντα που θα μπορούσαμε να τα εντάξουμε και στη συνέχεια. Λειτούργησαν κάπως σαν συγκοινωνούντα δοχεία».

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της σεναριογράφου

Οι “Άγριες Μέλισσες” και ο “Σιωπηλός Δρόμος” είναι οι δύο επιτυχημένες σειρές που η Μελίνα Τσαμπάνη έχει συν-δημιουργήσει εσχάτως με τον σύζυγό της Πέτρο Καλκόβαλη.

Μάλιστα η σεναριογράφος αποκαλύπτει πως στόχος τους είναι η σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” να πουληθεί στο εξωτερικό. «Το να πουληθεί η σειρά στο εξωτερικό δεν ήταν κίνητρο, ήταν όμως και είναι ακόμα ένας φιλόδοξος στόχος. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον».