Συνεχίζουν να αποκαλύπτονται spoilers για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις αναμένεται να μας ταράξουν. Αυτή τη φορά, μάθαμε νέες πληροφορίες για την σχέση του Μελέτη και του Κλεομένη. Συγκεκριμένα, για τον τρόπο που ο πρώτος θα εκδικηθεί τον δεύτερο για όσα θεωρεί πως προκάλεσε στην οικογένειά του. 

Στον πρώτο κύκλο ο Μελέτης προσπάθησε να ξεμπροστιάσει τον Κλεομένη, ξέροντας τις ερωτικές του προτιμήσεις. Αφού ο Κλεομένης τον προσέγγισε ερωτικά, ο Μελέτης προσπάθησε να προειδοποιήσει την οικογένεια,. χωρίς να τον πιστέψει κανείς. Για να τους αποδείξει την αλήθεια, έστησε μία παγίδα (με τον Δημητράκη) η οποία ωστόσο δεν έπιασε.

μελέτης κλεομένης

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια μεταξύ του Μελέτη και του Κλεομένη;

Τώρα, ο Μελέτης είναι πια ένας Σεβαστός και δεν θα αφήσει τον Κλεομένη να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τα προνόμια του να είναι μέλος σε αυτήν την οικογένεια. Θα προσπαθήσει με άλλο τρόπο να εκδικηθεί τον Κλεομένη. Σε πρώτη φάση, θα διεκδικήσει και θα πάρει πίσω με χρήματα που θα του δώσει η Ανέτ τα χωράφια που του έδωσε προίκα ο Δούκας. Ο Μελέτης δεν θέλει να έχει τίποτα από το βιος των Σεβαστών ο Κλεομένης γιατί δεν τον θεωρεί μέλος της οικογένειας. Ο Κλεομένης, που στόχος του είναι να βγάλει χρήματα από αυτή την υπόθεση και δεν αγάπησε ποτέ την Πηνελόπη θα του δώσει τα χωράφια.

Όμως ο Μελέτης θα συνεχίσει την προσπάθειά του να διώξει μία για πάντα τον Κλεομένη από το σπίτι των Σεβαστών. Θα βρει στοιχεία που αποκαλύπτουν την πραγματική ταυτότητα του Κλεομένη και θα τον εκβιάσει με αυτά. Με κίνδυνο να τα χάσει όλα, ο Κλεομένης θα φτάσει στο σημείο να πει στον Μελέτη ότι αφού εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη θα κάνει… τα στραβά μάτια! Με λίγα λόγια, ναι, θα του προτείνει δηλαδή να εξακολουθήσει να έχει ερωτικές σχέσεις με την ξαδέλφη του, ως αντάλλαγμα με την σιωπή του. Αηδιασμένος από τη συμπεριφορά του Κλεομένη, ο Μελέτης θα αντιδράσει βίαια και θα επιχειρήσει να τον σκοτώσει!

Όλα αυτά βέβαια τα τα δούμε από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1. Χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί στον Κλεομένη, γνωρίζουμε όμως ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς, που υποδύεται τον Κλεομένη δεν θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Μάλιστα, ο Θανάσης Κουρλαμπας έχει ήδη κλείσει για να πρωταγωνιστήσει στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

μελέτης κλεομένης

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Με αυτόν τον τρόπο θα χωριστούν οι Αδερφές Σταμίρη