Ένα ντόμινο γεγονότων προκάλεσε η αποκάλυψη της Ασημίνας στον Νικηφόρο, πως τον Σέργιο τον σκότωσαν και οι τρεις αδερφές μαζί. Ο επόμενος που θα μάθει το μυστικό είναι ο Κωνσταντής, ο οποίος μάλιστα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ήταν πολύ κοντά με τον Σέργιο. Η αποκάλυψη αυτή, θα τον οδηγήσει να χωρίσει με την Δρόσω. Θα γυρίσει ξανά στο πλευρό της;

Στο προσεχές διάστημα αυτό που θα απασχολήσει περισσότερο τους ήρωες είναι η σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου. Ωστόσο, από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για την συνέχεια στην σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως μετά τον Νικηφόρο αυτός που θα μάθει τα πάντα για τον φόνο του Σέργιου είναι ο Κωνσταντής, γεγονός που θα κλονίσει την σχέση του με την Δρόσω.

«Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις αδελφές στη δολοφονία. Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν.

Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο.

Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Ποιο είναι το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία; Ότι ο χωρισμός αυτός δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Θα προσπαθήσουν, παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση, να είναι και πάλι μαζί», είπε ο Αλέξης Μίχας.