Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους, τουλάχιστον για την 2η σεζόν. Τα γεγονότα που θα δούμε στα 2 τελευταία επεισόδια, θα είναι συνταρακτικά. Ανάμεσά τους, θα είναι και η δολοφονία του Μιλτιάδη από τον Μελέτη, όπως διαβάσαμε σε spoilers.

To σχέδιο του Μελέτη και της Μυρσίνης θα είναι να κάψουν το σπίτι των Αδελφών Σταμίρη εκείνες εγκλωβισμένες μέσα. Δεν υπολογίζουν όμως το γεγονός ότι αντί για τα κορίτσια, στο σπίτι θα είναι οι αρματωμένοι Νικηφόρος. Κωνσταντής και Μιλτιάδης. Αφού οι δύο αδερφοί καταφέρουν να ξεφύγουν από τις φλόγες, ο Μιλτιάδης θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μελέτη. Θείος και ανιψιός θα παλέψουν, με τον Μιλτιάδη να προσπαθεί να εκδικηθεί τον φόνο του γιου του, Γιάννου.

Ωστόσο, ο νέος θα υπερισχύσει και τελικά ο Μελέτης θα δώσει μία μαχαιριά στον Μιλτιάδη. Εκείνος, αιμόφυρτος, θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Με τον τρόπο που θα του μιλήσει θα δούμε για πρώτη φορά τον Δούκα να νιώσει τύψεις για τις πράξεις του. Ύστερα, θα πάει κάτω από το δέντρο που υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει αναφωνώντας «έρχομαι».

Η πληγή του Μιλτιάδη από το μαχαίρι του Μελέτη. Το στιγμιότυπο είναι από backstage βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η Θεοφανία Παπαθωμά.

Τα spoilers δεν σταματούν εδώ. Το τραγικό τέλος του Μιλτιάδη προκαλεί σοκ στην Ανέτ, η οποία μαθαίνει ότι ο γιος της κρύβεται πίσω από τον φόνο του. Μάλιστα, ο Μελέτης της αποκαλύπτει όλες του τις δολοφονίες, μεταξύ τους αυτήν και του Γιάννου. Τότε, η ίδια αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή της και να πιει δηλητήριο. 

Αυτά και πολλά άλλα θα δούμε στα 2 τελευταία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς εποχής. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την 3η σεζόν.