Οι δημιουργοί της σειράς ‘Άγριες Μέλισσες’ ήταν σαφείς όταν δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να «τεντώσουν» το σενάριο για έναν πιθανό 3ο κύκλο. Έτσι, ο κύκλος που διανύουμε θα φέρει σε τέλος την αγαπημένη σειρά. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία της αλλάζει τα σχέδια του καναλιού και των συντελεστών της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Real Life, πρόθεση του σταθμού είναι να παρατείνει τη σειρά τουλάχιστον κατά 3 μήνες, δηλαδή ως τα Χριστούγεννα του 2021, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών.

Το συγγραφικό δίδυμο – Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης – κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο, έως τώρα, ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα αποχαιρετήσουν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις “Άγριες Μέλισσες” είναι “Το ντέρτι”, σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Επικρατέστερο σενάριο, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής για συνέχιση της σειράς – φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.