Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα μας ανάγκασε πολλούς χώρους να σταματήσουν την δραστηριοποίησή τους. Μεταξύ τους και αυτόν της τηλεόρασης. Πολλές τηλεοπτικές σειρές σταμάτησαν προσωρινά τα γυρίσματά τους. Ως αποτέλεσμα, προβάλλονται πλέον σε επανάληψη, καθώς δεν υπάρχουν νέα επεισόδια. Σε αυτές τις σειρές συγκαταλέγεται και η αγαπημένη μας δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», η οποία σταμάτησε την προβολή της στο 89ο επεισόδιο. 

Πως θα συνεχιστεί η σειρά – φαινόμενο «Άγριες Μέλισσες»; 

Το μέλλον της σειράς προς το παρόν μοιάζει αβέβαιο, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα. Αρχικά, η σειρά είχε προγραμματισμένο το τέλος της πρώτης σεζόν τον ερχόμενο Ιούνιο, όπου θα έκλεινε τον πρώτο κύκλο με 150 επεισόδια. Ακόμη και να αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα, δεν υπάρχει χρόνος ώστε να «κλείσει» η σειρά τα 150 επεισόδια.

Έτσι, γίνεται συζήτηση μεταξύ των συντελεστών να γραφτεί ένα διαφορετικό μίνι φινάλε ώστε να κλείσει η σεζόν δεδομένων των νέων συνθηκών. Το κανονικό τέλος που είχε προγραμματιστεί σεναριακά, θα λάβει χώρα την επόμενη χρονιά. Ίσως και κοντά στο τέλος του 2020, αναλόγως του πότε θα αρθεί η καραντίνα στην χώρα μας.

Ο 2ος κύκλος της σειράς θα μας έδειχνε τους πρωταγωνιστές της σειράς 5 χρόνια αργότερα. Πλέον, η αυτή θα πρέπει να αναβληθεί και θα προσαρμοστεί στο σενάριο. Η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και οι συνεργάτες της δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα πράξουν στο φινάλε των 150 επεισοδίων σχετικά με τις πλοκές και τους χαρακτήρες της σειράς. Μάλιστα, ίσως αλλάξουν αυτά που είχαν σκεφτεί και γράψει ήδη, μετά από τα νέα δεδομένα.

Τι θα συμβεί με τον χαρακτήρα του Γιάννη Στάνκογλου;

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την σειρά στην επόμενη σεζόν. Ο λόγος; Για να αφοσιωθεί στις υπόλοιπες δουλειές του. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό από τους συντελεστές καθώς στο συμβόλαιό του έχει υπογράψει για 150 επεισόδια, τα οποία δεν έχουν γυριστεί ακόμη. Επομένως, θα δούμε και του χρόνου τον Θωμά Κυπραίο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά.