Η τραγική ιστορία της Δρόσως από την σειρά – φαινόμενο, Άγριες Μέλισσες δεν έχει τελειωμό. Νέο spoiler που αποκαλύφτηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» από τον ρεπόρτερ Αλέξη Μίχα, αναφέρει ότι η Δρόσω την επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, καταλήγει να γίνει ιερόδουλη στην Τρούμπα!

Αυτό συμβαίνει αφού γεννήσει το μωρό της και το δώσει στην αδερφή της Ασημίνα και στον Νικηφόρο, όπως είχε υποσχεθεί. Τότε, εξαφανίζεται από το Διαφάνι και πηγαίνει στην Αθήνα για να επιδιώξει καριέρα στο τραγούδι. Η τύχη της όμως δεν διαγράφεται τόσο καλή και αναγκάζεται να εκδίδεται για να επιβιώνει, σε καμπαρέ. Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχουν αποκαλύψει οι υπεύθυνοι της σειράς, ο 2ος κύκλος θα διαδραμματίζεται στο μέλλον, 5 χρόνια μετά τα συμβάντα που βλέπουμε τώρα στις οθόνες μας. 

δρόσω ιερόδουλη

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Οι υποθέσεις των επεισοδίων 118 – 121 που θα προβληθούν μεταξύ 6 – 9 Ιουλίου:

Ιερόδουλη σε καμπαρέ της Τρούμπας η Δρόσω – Ο 2ος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες

«Υπάρχει ένα σπόιλερ που κυκλοφορεί έντονα από χθες, ακόμα δεν επιβεβαιώνεται 100%, αλλά πιστεύω θα είναι η μεγάλη ανατροπή της χρονιάς. Στη δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών θα έχουμε άρωμα από τα… “Κόκκινα Φανάρια”, την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη. Γιατί θα γίνει αυτό;

Η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60. Η Δρόσω τηρεί τη συμφωνία της και δίνει το μωρό στους Σεβαστούς, στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της θα εξαφανιστούν.

Θα φύγει από το χωριό, θα την ψάχνει η μεγαλύτερή της αδερφή, η Ελένη, κι εκείνη φεύγει γιατί θέλει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αθήνα. Δεν θα κάνει, όμως, καριέρα τραγουδίστριας γιατί θα τη δούμε να καταλήγει στα καμπαρέ της Τρούμπας και να εκδίδεται», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη που θα βυθίσει ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι την ζωή της Δρόσως. Απ’ ότι φαίνεται οι αδερφές Σταμίρη θα διχαστούν ακόμη περισσότερο. Θα υπάρξει ελπίδα επανασύνδεσής τους;

Δείτε τις αποκαλύψεις στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»