Ένα νέο spoiler για τον 2ο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες είδε το φως της δημοσιότητας και μας αφήνει πραγματικά άφωνους.  Με την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 από τον Σεπτέμβριο, θα δούμε την επεισοδιακή δίκη της Ελένης, στην οποία θα επέλθει άδοξα και το τέλος της Θεοδοσίας, της γυναίκας του Λάμπρου. 

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι η Θεοδοσία θα “καρφώσει” στον ενωμοτάρχη την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου. Η ίδια ανακάλυψε τα γράμματα του Γιάννου, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη. Όπως δήλωσε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη – η ηθοποιός που παίζει την Θεοδοσία – δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Θα παίξει μέχρι τα τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου, τα οποία θα δούμε τον Σεπτέμβρη (λόγω κορωνοϊού η 1η σεζόν θα τελειώσει την ερχόμενη σεζόν). 

Το τέλος της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με νέο spoiler – Θα την πυροβολήσουν

Το νέο spoiler σχετικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες προέρχεται από το τηλεοπτικό περιοδικό Tv24. Σύμφωνα με αυτό η Θεοδοσία θα σκοτωθεί από πυροβολισμό. Συγκεκριμένα, όταν η Ελένη κατηγορηθεί για τον φόνο του Σέργιου, θα βρεθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει την ενοχή της και την επιβολή ποινής φυλάκισης, αλλά όχι την εκτέλεσή της.

Η οικογένειά της Ελένης θα ανακουφιστεί, αλλά οι Σεβαστοί θα εναντιωθούν στην απόφαση του δικαστηρίου. Θα θέλουν η Λενιώ να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και να πεθάνει, όπως πέθανε ο γιος τους ο Σέργιος. Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου θα επικρατήσει πανικός και εκείνη τη στιγμή θα εισβάλει ένας άντρας με όπλο, ο οποίος θα σημαδεύσει την Ελένη.

Τη στιγμή που θα πατήσει την σκανδάλη, η Θεοδοσία θα μπει μπροστά στην Ελένη και θα δεχτεί τη σφαίρα. Πέφτει κάτω αιμόφυρτη, ενώ ο Λάμπρος και η μητέρα της θα πέσουν πάνω της. Εκείνη, ξέροντας ότι ήρθε το τέλος της, θα κοιτάξει τον Λάμπρο κατάματα, τον άντρα που τόσο πολύ αγάπησε. Θα του πει “Σ’ αγαπώ” και θα φύγει από τη ζωή. Σε μία τραγική και ειρωνική συγκυρία, η Θεοδοσία θα έχει θυσιάσει την ζωή της για την μεγαλύτερη εχθρό της.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες – 2ος Κύκλος: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την επόμενη σεζόν

άγριες μέλισσες spoiler