Οι Άγριες Μέλισσες ήταν αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς! Ήρθαν στον ΑΝΤ1 και έφεραν την έκπληξη, καθώς είχαμε χρόνια να δούμε να γίνεται τέτοιος… χαμός με εγχώριο σίριαλ. Με ποσοστά τηλεθέασης που κυμάνθηκαν γύρω στο 40%, οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν δυναμικά και την επόμενη σεζόν, με το κοινό να περιμένει με αγωνία τα νέα επεισόδια. Θα υπάρξει και τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες; Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, ότι οι συντελεστές της σειράς συζητούν με τους ιθύνοντες του Αnt1 το ενδεχόμενο ύπαρξης και 3ης σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες! Τι μάθαμε;

Τι σχέδια έχουν στον Αnt1 για τις Άγριες Μέλισσες – Θα υπάρξει και τρίτος κύκλος της σειράς; 

Κι ενώ ήδη προχωρούν εντατικά τα γυρίσματα για τα επεισόδια που θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για το αν η σειρά ενδέχεται να συνεχίσει και με τρίτο κύκλο. Η ερώτηση έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-21 που έκανε ο Τζώρτζης Ποφάντης.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, με ένα αινιγματικό χαμόγελο απάντησε πως αυτό που γνωρίζει είναι πως κουβεντιάζουν με τους συντελεστές για την επόμενη σειρά. Δεν απέκλεισε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έτους και ανάλογα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, να γίνει μια συζήτηση και για τυχόν νέα παράταση στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες – 2ος Κύκλος: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την επόμενη σεζόν

άγριες μέλισσες