Η αδικία βασιλεύει για άλλη μια φορά στο Διαφάνι και αυτή τη φορά θύμα της είναι ένα από τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού, ο Αλέξης Γραμματικός. Ο Γραμματικός ξεκίνησε ως ένας Β’ χαρακτήρας, ένας νεαρός εισαγγελέας που ήρθε στο χωριό και «έκλεψε» την Πηνελόπη από τον πραγματικό της έρωτα, τον Μελέτη. Ωστόσο, τον είδαμε να αναπτύσσεται σε έναν χαρακτήρα περίπλοκο, ακριβοδίκαιο και να παίζει τον ρόλο του σε όλες τις μεγάλες νομικές υποθέσεις της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Χτες, στο επεισόδιο 142, ο Αλέξης Γραμματικός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ενέδρα που στήθηκε σε βάρος του. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε ο κύκλος αίματος ώστε να οδηγηθεί η σειρά στο αιματοβαμμένο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Και οι τηλεθεατές θρηνούν έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Σίγουρα, στην δημοφιλία του έπαιξε ρόλο και η συγκλονιστική ερμηνεία του Σπύρου Σταμούλη, ο οποίος «έφερε στην ζωή» το μεγαλείο του ανθρώπου αυτού που ονομάζεται Αλέξης Γραμματικός.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Σταμούλη στο instagram για το τέλος του Αλέξη Γραμματικού

Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός! – Σπύρος Σταμούλης

Το twitter αποχαιρετά τον Αλέξη Γραμματικό με τον δικό του τρόπο