Προ εκπλήξεως βρέθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετά τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης του «Battle of the couples», που συμπαρασύρουν τον μέσο όρο του σταθμού κάτω από το 10%. Μετά και την επίδοση του 2,3% την περασμένη Παρασκευή, ο Alpha αποφάσισε να «τραβήξει την πρίζα» και να διακόψει άρον- άρον το συγκεκριμένο ριάλιτι, όπως μάθαμε από το Real Life.

Τέλος για το ‘Battle of the Couples’ με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα του «Battle of the couples» ολοκληρώνονται στις 23 Μαρτίου, με γερό «κούρεμα» στο έπαθλο για το νικητήριο ζευγάρι, που προβλεπόταν να είναι «έως 100.000 ευρώ». Τώρα θα δοθεί το χαμηλότερο ποσό που προβλέπει ως πλαφόν η «βίβλος» του παιχνιδιού. Το ριάλιτι εξορίστηκε στη late night ζώνη του Σαββάτου, ενώ η μετάδοσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο.

Alpha TV: Έρχεται το νέο τηλεπαιχνίδι, ‘The Cage’

Την ίδια στιγμή, «τρέχει» η προετοιμασία για το «The Cage», το νέο τηλεπαιχνίδι-σόου με τον Χρήστο Φερεντίνο. Παρότι υπήρξαν φήμες για αναβολή του για την προσεχή σεζόν, το «Κλουβί» προορίζεται να ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Alpha για να ενισχύσει την prime time του Σαββάτου. Το πλατό έχει βρεθεί, το σκηνικό κατασκευάζεται και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Ποιο είναι το concept του νέου τηλεπαιχνιδιού; Οι παίκτες θα απαντούν σε ερωτήσεις, με κάθε σωστή να τους δίνει περισσότερο χρόνο για το άνοιγμα των πυλών ενός «κλουβιού» που μέσα του υπάρχουν πολλά αντικείμενα.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, οι παίκτες δύνανται να κάνουν επιδρομή στο «κλουβί» και να πάρουν ό,τι προλάβουν και ό,τι θέλουν χωρίς να σημαίνει πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Αυτή είναι η γενική ιδέα της δράσης, καθώς υπάρχουν πολλές δοκιμασίες για να ανοίξει το «κλουβί» και η επιδρομή να φέρει κέρδη στους διαγωνιζόμενους, ή να αποδειχτεί μάταια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.