Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η δημοφιλής κορεάτικη σειρά του Netflix Squid Game δε θα σταματήσει στον πρώτο κύκλο. Η δεύτερη σεζόν όμως, όπως όλα δείχνουν, θα αργήσει αρκετά. Υπολογίζεται ότι θα κάνει πρεμιέρα μάλλον το 2024. Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει το δημιουργό της, Hwang Dong-hyuk, να κάνει σχέδια για τη συνέχεια, μερικά από τα οποία έχει αρχίσει να αποκαλύπτει το τελευταίο διάστημα.

Γνωρίζουμε ήδη ότι στο Squid Game 2 θα υπάρξουν επιστροφές. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο Hwang Dong-hyuk ανέφερε ότι σίγουρα θα δούμε ξανά στους δέκτες μας τον Gi-hun και τον Front Man. Τον Gi-hun υποδύθηκε ο ηθοποιός Lee Jung-jae και είναι ο πρωταγωνιστής του Squid Game που επιβιώνει από τα θανατηφόρα παιχνίδια του πρώτου κύκλου. Άλλωστε η επιστροφή του μαρτυράται από την τελευταία σκηνή. Ο Front Man είναι ο χαρακτήρας με τη μαύρη μάσκα που υποδύεται ο superstar Lee Byung-hun. Πρόκειται για τον κακό της υπόθεσης, ο οποίος στρέφει τον έναν παίκτη εναντίον του άλλου, προκειμένου να κατακτήσουν το χρηματικό έπαθλο.

Παρά το γεγονός ότι οι εν λόγω επιστροφές ήταν αναμενόμενες, είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται επίσημα. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο Hwang Dong-hyuk είχε αποκαλύψει και την πιθανή επιστροφή της Hwang Dong-hyuk, η οποία με κάποιο τρόπο θα “αναστηθεί” και θα παίξε κάποιο ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας.

Διαβάστε επίσης:

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα | Thats Life. Life as it is!