Αν έβλεπες φανατικά κάθε επεισόδιο του Big Little Lies , η νέα σειρά “Big Sky” του David E. Kelley είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο FOX Life και να αφήσεις την πλοκή να σε συνεπάρει. Με πρωταγωνιστή τον Ryan Phillipp, η νέα δραματική σειρά «Big Sky» υπόσχεται έντονες συγκινήσεις. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα πιο όμορφα μέρη κρύβουν τα πιο σκοτεινά μυστικά!

Τι θα δούμε στη νέα σειρά “Big Sky”

Μυστήριο και αγωνία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας αυτής δραματικής σειράς. Όταν δύο αδελφές εξαφανίζονται σε μια απομακρυσμένη εθνική οδό στη Montana, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ Cody Hoyt (Ryan Phillippe) και Cassie Dewell (Kylie Bunbury) ενώνουν τις δυνάμεις τους με την πρώην αστυνομικό Jenny Hoyt (Katheryn Winnick), για να τις αναζητήσουν. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Έτσι αποκαλύπτεται ότι τα δύο κορίτσια δεν είναι τα μόνο που έχουν εξαφανιστεί στην περιοχή.

 

Τα επεισόδια της δραματικής σειράς “Big Sky” θα προβάλλονται αποκλειστικά από το FOX Life που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Δείτε παρακάτω το trailer της σειράς: