Το πρώτο επεισόδιο της σειράς “And just like that…” επιφύλασε μια δυσάρεστη έκπληξη στους φανς, οι οποίοι είδαν τον αγαπημένο χαρακτήρα Mr Big να πεθαίνει ξαφνικά στο φινάλε, μετά από έντονη άσκηση πάνω σε ένα ποδήλατο της εταιρείας Peloton.

O αιφνίδιος χαμός του χαρακτήρα

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε, όπως φαίνεται, ούτε η ίδια η εταιρεία Peloton, η οποία έσπευσε να πάρει θέση για τον θάνατο του «Big» στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City, αφού ο αιφνίδιος χαμός του πρωταγωνιστή προκάλεσε την πτώση της μετοχής της στη Γουόλ Στριτ.

Στο πρώτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της σειράς, που μεταδόθηκε την Πέμπτη από το HBO, ο «Τζον Πρέστον», γνωστότερος με το προσωνύμιο «Mister Big» παθαίνει καρδιακή προσβολή έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton. Η σκηνή, που διαρκεί αρκετά λεπτά, χάρισε στο συγκεκριμένο επεισόδιο τον τίτλο του: «Και έτσι απλά… ο Big πέθανε», αναπαράγοντας μια από τις αγαπημένες εκφράσεις της πρωταγωνίστριας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που υποδύεται την «Κάρι Μπράντσο», την αγαπημένη του.

Η σκηνή δεν σόκαρε μόνο τους τηλεθεατές. O απόηχός της έφτασε στη Γουόλ Στριτ, όπου η μετοχή της Peloton έπεφτε κατά 10% πριν από το άνοιγμα της αγοράς. Γύρω στις 19.00, η μετοχή έπεφτε κατά 5,37%, στα 38,62 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδό της από τον Μάιο του 2020. Φήμες θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Rihanna και Beyonce στη λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον πλανήτη