Παραδοσιακά, σε κάθε σεζόν του GNTM έχουμε ένα επεισόδιο με επιστροφές παικτών που έχουν αποκλειστεί. Το επεισόδιο αυτό στον τέταρτο κύκλο του Greece’s Next Top Model έρχεται σήμερα, 9/11, όπου το Elite Model Management, το πρακτορείο στο οποίο θα υπογράψει συμβόλαιο ο νικητής ή η νικήτρια, θα επιλέξει 3 τυχερούς παίκτες για να επιστρέψουν στο σπίτι.

O Alex Babahmadi, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Elite θα έρθει κατευθείαν από Λονδίνο στο στούντιο του GNTM 4 όπου θα συναντήσει τα μοντέλα που έχουν ήδη αποχωρήσει για να επιλέξει σε ποιους θέλει να δώσει 2η ευκαιρία στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε εκ των έσω, τα άτομα που θα επιστρέψουν θα είναι όλα αγόρια. Πρόκειται για παίκτες που είχαν πολλές δυνατότητες αλλά σταμάτησε απρόοπτα η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι.

GNTM 4 – Επιστροφές: Μιλάμε για τους: Αγγαίο, Θάνο, Ντίνο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις επόμενες πληροφορίες, Ντίνος και Θάνος θα ξανά αποχωρήσουν σύντομα από τον διαγωνισμό ενώ ο Αγγαίος θα επιστρέψει δυναμικά και θα συνεχίσει την πορεία του μέχρι τους Top 4 του διαγωνισμού μοντέλων.

Από το σημερινό επεισόδιο δεν θα λείψουν η λάμψη, οι εντάσεις, τα κλάματα αλλά και η ‘φωτιά’ της Ελένης Φουρείρα η οποία θα δώσει τον ρυθμό για την πασαρέλα του Απόστολου Μητρόπουλου, στην οποία θα περπατήσουν τα μοντέλα.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 9/11 όπου θα έχουμε τις επιστροφές του GNTM 4: