Πολλοί λένε πως είναι η καλύτερη ταινία που έβγαλε μέχρι σήμερα η DC. Άλλοι πάλι πως είναι με διαφορά η καλύτερη γυναίκα σούπερ ήρωας που εμφανίστηκε ποτέ στη μεγάλη οθόνη. Η Wonder Woman καταφθάνει και έχει κάνει όσους κριτικούς την έχουν δει να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. 94% είναι η βαθμολογία της στο Rotten Tomatoes και η αγωνία και η περιέργεια όλων έχει χτυπήσει κόκκινο για να δουν την ταινία.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Zack Snyder «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η Αμαζόνα πολεμίστρια, Wonder Woman, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Gal Gadot, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Patty Jenkins («Monster», «The Killing»).

Πριν να γίνει γνωστή ως η Wonder Woman, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί και εκπαιδευμένη να γίνει μια ανίκητη πολεμίστρια. Η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Allan Heinberg βασισμένο σε μία ιστορία των Snyder, Heinberg και Jason Fuchs.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2017 από την Tanweer.