Το τελευταίο διάστημα το Netflix μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πολύ καλές ταινίες και σειρές. Κάποιες όμως από τις προτάσεις ασκούν ακαταμάχητη έλξη στο κοινό, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται από τις πρώτες εβδομάδας κυκλοφορίας! Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η ταινία «The White Tiger»!

27 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν την ταινία σε 4 εβδομάδες

Τη δραματική ταινία του Netflix «The White Tiger», αμερικανο-ινδικής παραγωγής παρακολούθησαν περισσότερα από 27 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία της, σύμφωνα με την Πριγιάνκα Τσόπρα, εκτελεστική παραγωγό και πρωταγωνίστρια του φιλμ. Από τις 13 Ιανουαρίου, ημέρα κυκλοφορίας της, έφθασε στο νούμερο 1 της λίστας των ταινιών της υπηρεσίας streaming με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε 64 χώρες σε όλο τον κόσμο.

«Είναι τόσο συγκινητικό για μένα να βλέπω την αποδοχή αυτής της λαμπρής απίστευτης ιστορίας» έγραψε η Ινδή ηθοποιός στο Instagram. «Προκαλεί δέος να αγκαλιάζεται από το κοινό σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ τους Αραβίντ Αντίγκα, Ραμίν Μπαχράνι, Αντάρς Γκουράβ, και όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε το Netflix που έδωσε στη μικρή μας ταινία φτερά».

Η ταινία είναι μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του 2008 του Αραβίντ Αντίγκα. Το μυθιστόρημα κέρδισε το 40ο λογοτεχνικό βραβείο Booker το έτος κυκλοφορίας του. Στην ταινία ένας φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Πρωταγωνιστούν οι Αντάρς Γκουράβ, Ρατζκουμάρ Ράο και Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας.

Δείτε το trailer της ταινίας: