Αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε να μεταδίδεται το Big Brother της νέας εποχής από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την trash tv, αντιθέτως μπορεί να είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να περάσουμε την ώρα μας. Όσο όμως παρακολουθούμε στενά και με ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί το τηλεοπτικό φαινόμενο του Big Brother του 2020, δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε ένα πράγμα: την δική μας… «σαπίλα».

Έπεσε στην αντίληψη μας η παραπάνω εικόνα που παραπέμπει σε άρθρο μεγάλου μέσου μαζικής ενημέρωσης. Το γεγονός που προκάλεσε την ανάγκη μας να το σχολιάσουμε, δεν είναι απλά η χρήση μιας χοντρής γυναίκας που φοράει στρινγκ μαγιό για μερικά «κλικς» (το οποίο θεωρείται ακατάλληλο για τα κιλά της με βάση τα κοινωνικά στερεότυπα), μα η απήχηση που είχε στον κόσμο. Το γεγονός ότι και το casting team του ΣΚΑΙ αλλά και όσοι χρησιμοποιήσουν την εικόνα της συγκεκριμένης παίκτριας, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πρόθυμο θα είναι το κοινό να μιλήσει άσχημα για εκείνη με κάθε ευκαιρία.

Άπειρες οι αντιδράσεις «χαχα» στην συγκεκριμένη ανάρτηση. Τα σχόλια από κάτω; Μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την παίκτρια του Big Brother, Αφροδίτη, η οποία τόλμησε να κάνει το «αδιανόητο» όπως γράφει η λεζάντα – να φορέσει αποκαλυπτικό μαγιό.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε η συγκεκριμένη ανάρτηση:

«Ο Θεός να την ελεήση»

«Τι καημένη τι πισίνα σκέφτομαι»

«Σαν τεθωρακισμένα στον Αυλώνα είναι…»

«Άι σιχτίρ μόλις έφαγα…»

«Η ξεφτίλα της Ελλάδος ουστ π****χ******ς»

Το συμπέρασμα; Το Big Brother 2020 έχει έναν άσσο στο μανίκι: το πανέξυπνο casting. Συγκέντρωσαν άτομα που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν συζητήσεις. Συγκέντρωσαν άτομα που ξέρουν ότι η κοινωνία μισεί. Και ξέρουν ότι ο τηλεθεατής θα επανέρχεται στο εν λόγω reality show ώστε να βρίζει αυτούς που θεωρεί κατώτερους ώστε να αναπτερώσει το ηθικό του. Ο «Μεγάλος Αδερφός» δεν σχολιάζει με κανέναν τρόπο τα χοντρά ή γκέι ή οτιδήποτε άτομα που συμμετέχουν. Τα εμετικά σχόλια τα αφήνει σε εμάς, και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. 

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback;