Η Kim Cattrall αρνήθηκε κατηγορηματικά να επιστρέψει στο πλατό του «Sex and the City» και μάλλον της βγήκε σε καλό, αφού είναι άγνωστο το μέλλον της σειράς, μετά το σκάνδαλο με τον Chris Noth. Οι φήμες όμως, το τελευταίο διάστημα “φουντώνουν” αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται να δούμε την αγαπημένη Σαμάνθα σε μια άλλη σειρά που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για την παραγωγή του Netflix «Emily in Paris».

Τις φήμες πυροδότησε η ίδια η Kim Cattrall όταν τον Σεπτέμβριο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία βρίσκεται μαζί με την Πατρίτσια Φιλντ. Ήταν η ενδυματολόγος του «Sex and the City» και τώρα ντύνει τους πρωταγωνιστές της «Emily in Paris». Οι θαυμαστές κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εικασίες ότι η ηθοποιός θα λάβει μέρος στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς.

Σαμάνθα και Έμιλι στην Ευρώπη

Τόσο το «Sex and the City», όσο και το «Emily in Paris» δημιουργήθηκαν από τον τηλεοπτικό παραγωγό Ντάρεν Σταρ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ένα crossover χαρακτήρων θα μπορούσε να είναι στα σχέδιά του. Η καναδή ηθοποιός απέρριψε να συμμετάσχει στη συνέχεια του «Sex and the City», «And Just Like That», εν μέσω έντονων φημών για διαμάχη με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της. Τίποτα δεν αποκλείει όμως την αναβίωση του ρόλου της στη νέα τηλεοπτική σειρά «Emily in Paris».

Έτσι όλοι βλέπουν, όπως αναφέρεται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ως λογική εξέλιξη οι δύο επιτυχημένες γυναίκες των δημοσίων σχέσεων, Σαμάνθα και Έμιλι, να συναντηθούν για έναν καφέ και να κουβεντιάσουν για τη δουλειά τους. Επιπλέον, επισημαίνεται πως και οι δύο βρίσκονται στην Ευρώπη. Η απουσία της Σαμάνθα από το «And Just Like That» εξηγήθηκε με το γεγονός ότι έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Παρίσι, που ζει η Έμιλι. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο, η Έμιλι να μετακομίσει στο Λονδίνο στην Τρίτη σεζόν, ακολουθώντας τον Βρετανό που ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν κι εκεί να συναντήσει τη Σαμάνθα.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογράφιση της Marilyn Monroe με μαγιό που έμεινε στην ιστορία | Thats Life. Life as it is!