Έρχεται το Friends: The Reunion, αποκλειστικά στους δέκτες μας, το Σάββατο 29 Μαΐου 2021. Το καστ της σειράς τα «Φιλαράκια» επανενώνεται για να γιορτάσει μοναδικά την επιτυχημένη σειρά, σε μια θρυλική βραδιά γεμάτη με αξέχαστες αναμνήσεις, ασταμάτητο γέλιο, δάκρυα χαράς και ξεχωριστούς καλεσμένους.

Το Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή το ειδικό επεισόδιο το οποίο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του Vodafone TV.

Friends Reunion

Τα «Φιλαράκια», δηλαδή οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, επιστρέφουν στο αρχικό πλατό της εμβληματικής κωμικής σειράς, “Stage 24”, στα στούντιο της Warner Bros στο Burbank για να γιορτάσουν οι ίδιοι την πολυαγαπημένη σειρά χωρίς σενάριο.

Στο FRIENDSTHE REUNION θα εμφανιστεί μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai.

Ο Ben Winston σκηνοθέτησε το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα και το συμπαρήγαγε μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς των “Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane. Το αφιέρωμα δημιουργήθηκε από τη Warner Bros. Unscripted Television σε συνεργασία με την Warner Horizon, την Fulwell 73 Productions και την Bright / Kauffman / Crane Productions. Οι Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry και Schwimmer ήταν εκτελεστικοί διευθυντές, ενώ οι Emma Conway, James Longman και Stacey Thomas-Muir συμπαραγωγοί.

 Περίληψη

Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, το καστ της σειράς τα «Φιλαράκια» επανενώνεται για να γιορτάσει την αγαπημένη και άκρως επιτυχημένη κωμική σειρά. Γυρισμένο στο αρχικό πλατό, το FRIENDS: THE REUNION παρουσιάζει την Jennifer Aniston, την Courteney Cox, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον Matthew Perry και τον David Schwimmer, μαζί με τον συντονιστή James Corden και μια πλειάδα αστέρων που προσκλήθηκαν ειδικά για την περίσταση, καθώς ξαναζούν αγαπημένες και αξέχαστες στιγμές της σειράς. Αυτή η μοναδική ειδική εκπομπή τιμά την εμβληματική σειρά, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει το πνεύμα της εποχής σήμερα, με μια ξεκαρδιστική και εγκάρδια βραδιά γεμάτη γέλιο και δάκρυα. Πόσο πιο ενθουσιασμένοι θα μπορούσαμε να είμαστε;

Ένας εορτασμός χωρίς σενάριο της επιτυχημένης κωμικής σειράς που προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004. Με 236 επεισόδια που κάλυψαν πάνω από δέκα σεζόν και προβλήθηκαν σε 220 χώρες, το Friends ήταν η υπ’ αριθμόν 1 τηλεοπτική κωμική σειρά για έξι συνεχόμενες σεζόν, με μέσο όρο 25 εκατομμύρια θεατές την εβδομάδα – και πάνω από 52 εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν ζωντανά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Σε όλη τη διάρκεια προβολής του και σε διάφορες πλατφόρμες, το “Friends” έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια φορές μόνο στις Η.Π.Α.

Friends Reunion

Εκτός  της επί σκηνής επανένωση των πρωταγωνιστών, οι εκτελεστικοί παραγωγοί του ειδικού αυτού επεισοδίου, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane, ξαναθυμούνται την αφετηρία της σειράς, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας casting που εδραίωσε αυτή την πραγματικά κωμική παρέα. Επίσης, συμμετέχουν τα συχνά εμφανιζόμενα μέλη του καστ Elliott Gould (Jack Geller), Larry Hankin (Mr. Heckles), Thomas Lennon (Randall, γνωστός ως δίδυμος του Joey με πανομοιότυπα χέρια), Christina Pickles (Judy Geller), Tom Selleck (Richard), James Michael Tyler (Gunther), Maggie Wheeler (Janice) και Reese Witherspoon (Jill Green), καθώς και οι διασημότητες David Beckham, BTS, Kit Harrington, Mindy Kaling και Malala Yousafzai και οι προσκεκλημένοι για την περίσταση Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne και Lady Gaga.

Στην ειδική εκπομπή με τα αστέρια συμμετέχει επίσης η δημιουργική ομάδα της σειράς, Marta Kauffman, David Crane και Kevin Bright, οι οποίοι μιλούν για το πώς άντλησαν έμπνευση από τις εμπειρίες τους στη Νέα Υόρκη ως εικοσάχρονοι, μια εποχή στη ζωή όταν οι φίλοι αποτελούν πραγματική οικογένεια.

Το ειδικό αυτό αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης διάσημους θαυμαστές της σειράς, όπως τον David Beckham και τη Mindy Kaling, οι οποίοι συζητούν για τη μακροχρόνια επίδρασή της, καθώς και εμφανίσεις από συχνά εμφανιζόμενα μέλη του καστ, Elliott Gould και Christina Pickles (που υποδύθηκαν τους γονείς του Ross και της Μόνικα, Τζακ και Τζούντι Γκέλερ), Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (τον ιδιοκτήτη του Central Perk, Gunther), Maggie Wheeler (της Τζάνις, φιλενάδας του Chandler κατά διαστήματα), και Reese Witherspoon (της κακομαθημένης αδελφής της Rachel, Jill).

Καθώς η βραδιά φτάνει στο τέλος της, το βασικό καστ ξαναθυμάται τα γυρίσματα του συγκινητικού τελευταίο επεισοδίου της σειράς, συλλογίζεται πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή των χαρακτήρων τους σήμερα και υπόσχεται να μην αφήσει να περάσουν άλλα 17 χρόνια πριν από την επόμενη επανένωσή του. Διάρκεια: περίπου 105 λεπτά