Εδώ και εβδομάδες γνωρίζουμε ότι το διεθνές μοντέλο με έδρα το Λος Άντζελες, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι σε συζητήσεις με το STAR Channel για να αναλάβει την θέση του τέταρτου κριτή στο Greece’s Next Top Model, στην θέση της Βίκυς Καγιά η οποία αποχωρεί. Και είναι πλέον επίσημο, θα είναι εκείνη η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων!

Η εντυπωσιακή Ισμήνη πέρασε από δοκιμαστικό, όπως και οι άλλες υποψήφιες για την θέση: Αναστασία Περράκη, Νάντια Σερλίδου, Αγγελική Τσιώνου και Ευαγγελία Αραβανή. Οι υπεύθυνοι του show κατέληξαν ότι εκείνη είναι η ιδανική για αυτούς 4η κριτής, καθώς πρόκειται για ένα άτομο με μεγάλη εμπειρία στον χώρο αλλά είναι ταυτόχρονα και φρέσκο και «άκαυτο» τηλεοπτικά, όπως υπήρξε πριν 3 χρόνια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ανακοίνωση της «βόμβας» έγινε από το ίδιο το STAR Channel και συγκεκριμένα από την ‘Φωλιά των ΚούΚου’ και η “δικιά μας” Δήμητρα Καλφούντζου, ανακοίνωσαν στον αέρα ποια είναι η νέα τέταρτη κριτής, στο GNTM 4.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει υπάρξει και μούσα του Jean Paul Gaultier, εδώ με τον χαρακτηριστικό κορσέ του Οίκου.

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει 1,80 ύψος και μεγάλη εμπειρία σε catwalk, περπατώντας σε μεγάλες πασαρέλες του κόσμου, ενώ έχει γίνει και μούσα του Gaultier. Η Ισμήνη έχει κάνει εξώφυλλο στην ιταλική Vogue, αλλά και στο ELLE. Το Διεθνές μοντέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM 4!

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου