Με την πένα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και την εικονογράφηση του Τζιμ Φλιντ, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά για τους μικρούς μας φίλους που θα επιλέξουν το ‘Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι‘ ως το γιορτινό τους ανάγνωσμα. Η συγγραφέας πίσω από το μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ επιστρέφει δυναμικά με νέο παιδικό βιβλίο, το οποίο μάλιστα είναι και ήδη διαθέσιμο από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Η υπόθεση του νέου βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ «Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι»

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται.
Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες…

Ένα αγόρι και το παιχνίδι του πρόκειται να αλλάξουν τα πάντα 

Μεταξύ άλλων, η Τζ. Κ. ερωτήθηκε για το νέο της παιδικό βιβλίο πόσο διαφορετικό ήταν το στήσιμο της πλοκής του σε σχέση με τη σειρά του Χάρι Πότερ; Υπάρχει μαγεία στο Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι; Η απάντηση της είχε πολύ ενδιαφέρον καθώς η ίδια αναφέρει πως χρωστάει την επιτυχία και των δύο στο γεγονός ότι είναι πολύ καλή στον σχεδιασμό της πλοκής. Έτσι, ήξερε ακριβώς τι θα συνέβαινε, πού και πώς, πριν καν ξεκινήσει να γράφω το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι. Χαρακτηρίζει την ιστορία αυτή ως μαγική, αλλά με τρόπο πολύ διαφορετικό από τον Χάρι Πότερ. Ο αναγνώστης, σύμφωνα με την ίδια, ,μπαίνει σ’ έναν κόσμο που λειτουργεί με βάση τους δικούς του, παράξενους, μαγικούς νόμους, και παρόλο που τα Χριστούγεννα από μόνα τους διαθέτουν πολλή μαγεία, εδώ δεν υπάρχουν μάγοι και μαγικά ραβδιά.

Βρείτε το βιβλίο εδώ και κάντε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο.