Το Halloween, η βραδιά που οι νεκροί «μπλέκονται» (και παρτάρουν) με τους ζωντανούς είναι σχεδόν εδώ! Εάν δεν έχεις βέβαια κανονίσει κάποιο party και προτιμάς να μείνεις μέσα με τους φίλους σου καταναλώνοντας snacks και παρακολουθώντας ταινίες θρίλερ, τότε σου έχουμε τα κορυφαία θρίλερ των 90s, τα οποία θα σε βοηθήσου να περάσεις το πιο τρομακτικό (και αστείο συγχρόνως) Halloween της ζωής σου!

Halloween H20

 

Ναι, όλες οι ταινίες Halloween είναι must-see, όμως η H20 είναι εκείνη που κυκλοφόρησε το 1998 (οπότε κι φέρει το ξεχωριστό αποτύπωμα των θρίλερ των 90s)! O Michael Myers επιστρέφει δριμύτερος, έτοιμος να τελειώσει το σερί των δολοφονιών του. Φυσικά η Jamie Lee Curtis είναι πανέτοιμη για να τον αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά!

 Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (The Nightmare Before Christmas)

Μία από τις πιο κλασικές animated παραγωγές όλων των εποχών με «horror» περιεχόμενο. Ο Tim Burton στα καλύτερα του και o κεντρικός πρωταγωνιστής: Jack Skellington είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες όλων των εποχών! Δείτε το με κλειστά τα μάτια και ας απέχουν τα Χριστούγεννα σχεδόν δύο μήνες…

Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα (Interview with a Vampire)    

Με ένα σούπερ λαμπερό cast, οι Tom Cruise, Bradd Pitt, Kirsten Dunst και Antonio Banderas, μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο όπου οι βρικόλακες δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας, αλλά ζουν αναμεσά μας! Must-watch για μια κινηματογραφική βραδιά Halloween!

Οικογένεια Adams (The Adams Family)

Εάν λατρεύετε το σκοτεινό χιούμορ, τότε η Οικογένεια Adams (που πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε animate remake) είναι βέβαιο ότι θα σας καλύψει πλήρως. Η Οικογένεια Adams δεν είναι η «μέση» αμερικανική οικογένεια, για αυτό και όλοι οι λάτρεις των horror movies δεν γίνεται να μην τη λατρεύουν!

Scream

Το Scream είναι το θρίλερ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Μόνο που δεν σας προτείνουμε κάποιος από την παρέα να είναι ντυμένος με την χαρακτηριστική μάσκα του δολοφόνου… Δε λέει να πάτε από καρδιά στο άνθος της ηλικίας σας!

Ξέρω τι έκανες Πέρσι το Καλοκαίρι (I Know What You Did Last Summer)

Ένας εφιαλτικός άνδρας με χαρακτηριστικό γάντζο κυνηγάει μια παρέα φίλων και το αποτέλεσμα είναι τέρμα διασκεδαστικό και σούπερ τρομακτικό!

To Αυτό (ΙΤ)

Το πρώτο IT που φέρει την υπογραφή του ξεχωριστού Stephen King επιβεβαιώνει το προφανές ότι η Clowns είναι πολύ πιο τρομακτική από όσο δείχνουν! Ένα από τα καλύτερα all-time classic thriller των 90s που δε γίνεται να λείπει από μια special Halloween κινηματογραφική βραδιά…