Μπορεί πέρσυ η Ελένη Μενεγάκη να μας αιφνιδίασε με την απόφασή της να απέχει πια από την τηλεόραση. Ωστόσο, φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά από την συχνότητα του Mega! Ακόμη, και εάν η παρουσιάστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στον αποχαιρετισμό της στο τηλεοπτικό κοινό, πολλοί θεώρησαν ότι δεν θα την δούμε για αρκετά χρόνια στον ρόλο της παρουσιάστριας.

Η είδηση για την επιστροφή της έσκασε σαν «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Ευτυχείτε, η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού, συμφώνησε με το Mega και μάλιστα οι δικηγόροι της είναι έτοιμοι να υπογράψουν.

Το συμβόλαιο θα είναι τουλάχιστον για δύο έτη, αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί, ωστόσο υπάρχει η πρόθεση για το 2+2. Πρόκειται δηλαδή για ένα ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που είχε η Μενεγάκη στον ALPHA.

Όσο για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Mega; Η παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει ξανά την αγαπημένη της ζώνη, 1 με 3 το μεσημέρι, παρότι το κανάλι θα επιθυμούσε να την έχει στην πρωινή ζώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Έλενα Πολυκάρπου, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δε θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη, αλλά τον Σεπτέμβρη. Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως στη νέα της εκπομπή θα ενταχτεί μια μεγάλη ενότητα μαγειρικής.δφγ