Είναι πλέον επίσημο πως η δεύτερη ταινία Joker έρχεται, καθώς ο Τοντ Φίλιπς το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και το επιβεβαίωσε και η Warner Bros.

Δεν θα το περίμενε κανείς πως το «Joker 2» θα είναι τόσο διαφορετικό από το προηγούμενο. Με βάση τα  δημοσιεύματα του «Hollywood Reporter», το σίκουελ της ταινίας θα είναι μιούζικαλ με τίτλο Folie à deux, ή «τρέλα που μοιράζεται σε δύο».

Ενώ είδαμε στο post του Τοντ Φίλιπς τον Χοακίν Φίνιξ να κάθεται και να διαβάζει το σενάριο, φήμες λένε πως δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μια ακόμη πληροφορία, είναι ένα όνομα έκπληξη για όλους που θα υποδυθεί την Χάρλεϊ Κουίν, και πρόκειται για την Lady Gaga. Ο ρόλος της θα είναι διαφορετικός από την Χάρλεϊ Κουίν που υποδύθηκε η Μάργκοτ Ρόμπι, καθώς οι χαρακτήρες θα βρίσκονται σε διαφορετικό σύμπαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα δουλέψει με τον Τοντ Φίλιπς, εάν υπογράψει, αφού δούλεψαν μαζί το 2018 στην ταινία «A Star Is Born». Η παραγωγή δρα με άκρα μυστικότητα ώστε να μην βγουν άλλες πληροφορίες στο φως, σχετικά με το σενάριο και πιθανούς ηθοποιούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.