Ελάχιστοι είναι οι διάσημοι ηθοποιοί που μέχρι τώρα δεν έχουν ενσαρκώσει κάποιον ρόλο στο τεράστιο πλέον Κινηματογραφικό (και τηλεοπτικό) Σύμπαν της Marvel. Τελευταία προσθήκη η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, η τηλεοπτική Daenerys Targaryen, Emilia Clarke. Υπήρχαν έντονες φήμες γύρω από το όνομα της Αγγλίδας ηθοποιού τον τελευταίο καιρό και την συμμετοχή της στην επερχόμενη σειρά ‘Secret Invasion‘, της οποίες η ίδια επιβεβαίωσε μέσω του The Tonight Show στον Jimmy Fallon.

Η 35χρονη θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά που θα αφορά τον κόσμο των Skrulls, τους οποίους γνωρίσαμε στην ταινία ‘Captain Marvel’ του 2019, δίπλα στον Samuel L. Jackson, ο οποίος θα επιστρέψει στον ρόλο του Nick Fury. Μαζί τους και ο Ben Mendelsohn στον ρόλο του Talos, καθώς και οι Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Killian Scott, Christopher McDonald και Carmen Ejogo σε μη γνωστοποιημένους ρόλους.

Η Clarke θα είναι η τέταρτη ηθοποιός του Game of Thrones που θα ενταχθεί στο MCU, μετά την εμφάνιση του Peter Dinklage στο Avengers: Infinity War, και τους επερχόμενους ρόλους των Kit Harington και Richard Madden στο The Eternals.

Δείτε την εμφάνισή της στο The Tonight Show παρακάτω:

Δείτε ακόμη: What If…? Όλα τα εναλλακτικά σενάρια από το επίσημο trailer της επερχόμενης σειράς της Marvel