Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του αιώνα. Είδαμε τη ζωή της αναρίθμητες φορές σε εξώφυλλα περιοδικών και ενέπνευσε δεκάδες ντοκιμαντέρ και ταινίες. Η πλειοψηφία όμως αυτών ασχολήθηκε με τις περίπλοκες σχέσεις που είχε η Λαίδη Ντι με το παλάτι, την απιστία του Κάρολου, τις ερωτικές της σχέσεις και φυσικά τις διατροφικές διαταραχές που την ταλαιπωρούσαν. Η επερχόμενη όμως βιογραφική ταινία «Spencer» επικεντρώνεται σε ένα καθοριστικής σημασίας Σαββατοκύριακο στη ζωή της Νταϊάνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουμε τη πριγκίπισσα να «περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ. Εκεί αποφασίζει να αφήσει το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο» σύμφωνα με περίληψη που κυκλοφόρησε από την εταιρεία παραγωγής Neon.

Το ρόλο της Νταϊάνα στη νέα ταινία θα ενσαρκώσει η γνωστή από το Twighlight Κρίστεν Στιούαρτ. Η πρώτη μάλιστα φωτογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα δόθηκε στη δημοσιότητα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός στη φωτογραφία εμφανίζεται σκεπτική, γέρνει το κεφάλι και φορά καπέλο με μικρό μαύρο πέπλο. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και έχει το χαρακτηριστικό χτένισμα της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

 

Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021. Μαζί με την Κρίστεν Στιούαρτ στο καστ συμμετέχουν οι Τίμοθι Σπολ, Σάλι Χόκινς και Σον Χάρις.